Adidas je pokrenuo "adidas Women", besplatnu trening platformu koju vode jedne od najpopularnijih trenerica u Hrvatskoj Marija Andrijašević i Andrea Solomun.

"Adidas Women" zajednica okuplja snažne i neovisne žene koje vole život, traže nova nadahnjujuća iskustva i žele učiti, ali i aktivno djelovati kako bi se transformirale izvana i iznutra.

"Adidas Women" filozofija promiče strast prema zdravom životu, zdravoj prehrani i brizi o sebi pa osim treninga uključuje i radionice koje doprinose misiji osnaživanja žena. Treninzi i radionice održavaju se u adidas Sports Studiu u Ilici 21, ekskluzivnom i multifunkcionalni prostoru koji se nalazi se na trećem katu najvećeg adidas dućana u Hrvatskoj.

U ovom prostoru "adidas Women" članice osim prostora za vježbanje mogu koristiti showroom u kojem mogu vidjeti najnoviju adidas kolekciju, coworking prostor u kojemu se mogu odmoriti nakon treninga i pogledati mailove prije odlaska na posao i opuštajući kutak u kojem mogu popiti zdravi napitak ili pojesti energetsku pločicu uz divan pogled na grad.

Marija Andrijašević i Andrea Solomun vode treninge na posve novoj razini i uspješno prenose svoju ljubav prema vježbanju i zdravom životu svim članicama "adidas Women" zajednice. Treninzi se održavaju ponedjeljkom i srijedom ujutro kako bi adidas Women članice započele dan na najbolji mogući način, a to je kvalitetnim treningom i inspirativnim druženjem.

TRENINZI PONEDJELJKOM I SRIJEDOM

Ponedjeljkom Andrea vodi Movement flow treninge koji kombiniraju razne vježbe na najfluidniji način kako bi se učvrstilo, istegnulo i osnažilo tijelo. Naglasak je na biomehaničkom pristupu čiji je cilj optimalna i individualizirana mobilnost u svrhu postizanja ravnoteže i zdravlja duha i tijela.

Andrea Solomun je profesionalna plesačica, pedagog i koreograf sa završenom Školom za klasični balet, a usavršavala se na eminentnim plesnim radionicama pod vodstvom svjetski priznatih umjetnika. Upravo zbog tih stečenih znanja i vještina Andrea nudi odlične treninge koji su kombinacija različitih modernih tehnika s bazom u plesu, ponajviše u baletu.

Andrea Solomun Andrea Solomun (Foto: Adidas)

Srijedom Marija vodi funkcionalne treninge kojima se mišići u tijelu pripremaju za najefektnije djelovanje u svakodnevnim životnim aktivnostima vježbama koje istovremeno aktiviraju više dijelova tijela odnosno mišićnih skupina.

Marija Andrijašević je međunarodni fitness prezenter koji prezentira i vodi treninge te radionice diljem svijeta ( Španjolska, Italija, Austrija,Slovenija, Srbija, Crna Gora, Grčka, UK, Njemačka, Gibraltar, Japan, Meksiko, Brazil, Tajvan , Kina itd.).

Slovi kao jedna od najpoznatijih trenerica u Hrvatskoj, dipl.ing. nutricionist, apsolventica na Kineziološkom fakultetu, fitness prezenterica, instruktorica grupnih programa i predavačica na Fitnes učilištu. Zbog svojih znanja i vještina Marija je osim vježbanja na raspolaganju i za sva pitanja o zdravom načinu života.

Marija Andrijašević Marija Andrijašević (Foto: Adidas)

Sve "adidas Women" članice jednom mjesečno mogu prisustvovati na radionicama na kojima će moći naučiti nešto o prehrani, treninzima, zdravom načinu života i općenito o snažnim ženama, a uz članstvo dobivaju prigodan poklon paket koji će im dobro doći za treninge.

Nove članice se mogu prijaviti u dva koraka: 1. postati član FB grupe adidas Women Training Facebook 2. Prijaviti se na web kalendaru za termin.

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju