Ako ste među onima koji su ovih blagdana u utrci s vremenom i ne stignete misliti na poklone, nakit pod borom uvijek je fantastičan poklon. Nakit je univerzalni jezik ljubavi i stila, kojim ćete voljenoj osobi najlakše reći što vam je na srcu. Zato ovih blagdana poklonite stvarno poseban komad nakita koji će odražavati ljepotu najbitnije žene u vašem životu.

  Galerija Argentum Argentum Argentum +9 Argentum

S Božićem odmah iza ugla, polako ali sigurno stiglo nam je vrijeme radosti, ljubavi i, naravno, poklona. No ako živite u vrtlogu užurbane svakodnevice, često se dogodi da kupnja poklona padne u drugi plan sve do zadnjeg trena. Zato ako ste u stisci s vremenom i ne znate što pokloniti, nakit je uvijek dobar odabir.

Nakit je dar koji čini svaki trenutak posebnim i sjajnim. Bez obzira na dob, spol ili osobni stil, uvijek možete pronaći komad koji će nekome odgovarati, a pravo mjesto za vašu malu potragu jest Argentum koji se može pohvaliti širokom paletom srebrnog nakita koji impresionira na prvu. Ogrlice, narukvice i naušnice dolaze u raznim oblicima i materijalima te vam omogućavaju da pronađete savršen poklon za sebi najvažnije žene.
Argentum Argentum Foto: PR
Bilo da je riječ o prijateljici, majci, sestri, kćeri ili pak supruzi, ovih blagdana poklonite im nešto posebno, nešto što će izmamiti osmijeh na licu vaše voljene osobe. Upravo je to u središtu Argentumovog nakita, koji nije samo nakit već i izraz ljubavi i pažnje upakiran u svaki komad. Razmislite o osobi kojoj je poklon namijenjen i odaberite ga u skladu s njezinim modnim izričajem, karakterom i stilom. Bilo da je riječ o jednostavnom, decentnom komadu ukrašenim samo s preslatkim privjeskom ili pak o snažnom, statement komadu s kamenom u boji, Argentum ima baš sve što poželite.
Argentum Argentum Foto: PR
Nakit ima moć transformirati kombinaciju u trenu, što je samo dodatni razlog koji ga čini idealnim poklonom pod božićnim drvcem. Čak i najjednostavniji komadi nakita mogu dati dašak elegancije svakodnevnim modnim outfitima ili pak upotpuniti raskošnu blagdansku kombinaciju.

Osim toga, svaki komad nakita nosi sa sobom priču jer ste prilikom kupnje dobro promislili o osobi kojoj ćete ga pokloniti i s razlogom ste odabrali taj određeni komad. Jednom kada vaša voljena osoba primi taj dar koji ste s pažnjom odabrali, stvarate trajnu uspomenu. Svaki put kada bude nosila taj komad nakita, sjetit će se trenutka kada ste joj ga poklonili te će tako stvoriti emotivnu povezanost s predmetom, ali i s vama.
Argentum Argentum Foto: PR
Ovih blagdana neka vaš poklon bude ispunjen ljubavlju i pažnjom. Odaberite nakit iz Argentuma kao izraz pažnje i ljubavi, prilagodite ga ukusu primatelja, i budite sigurni da ćete s ovim prekrasnim poklonom ugrijati srce i izmamiti osmijeh na licu voljene osobe.

 

Nova StudioSadržaj je napravljen u produkciji Nova Studija, native tima Nove TV, u suradnji s partnerom Argentum po najvišim profesionalnim standardima.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju