S početkom proljeća, koje samo što nije stiglo, bliži nam se i sezona balkona i dvorišta kojoj se uvijek iznova veselimo. Još malo i ponovno ćemo otvoriti omiljene kutke za boravak na otvorenom u vlastitom domu i uživati u lijepim danima i večerima u narednim mjesecima.

Galerija Kuća s prekrasnim izlazom u dvorište - 11 Kuća s prekrasnim izlazom u dvorište - 7 Kuća s prekrasnim izlazom u dvorište - 5 +8 U kupaonici se nalaz i sauna

Lijepo dvorište ima i kuća koja nas je svojim uređenjem i ambijentom osvojila na prvi pogled. Uređena je u kombinaciji bijele, prirodnih tonova i drveta, a poseban šarm daju joj pletene visilice od ratana koje su nalaze u svakoj prostoriji. Oduševili su nas i cigleni zidovi, kao i drvene stepenice koje vode na kat.

Kuća s prekrasnim izlazom u dvorište - 9 Cigleni zid i pleteni ratan čine tako skladnu kombinaciju (Foto: Living4media)

S neutralnim tonovima u uređenju interijera ne može se pogriješiti, oni prostoru daju ravnotežu, sklad i estetiku vrlo privlačnu oku. Takav namještaj i elemente vrlo je lako kombinirati i uklopiti u svaki prostor, pa se nećete morati brinuti slaže li se nešto s nečim ili ne.

Kuća s prekrasnim izlazom u dvorište - 8 Kada su staklena vrata koja vode u dvorište skroz otvorena, čitav unutarnji prostor čini se još većim (Foto: Living4media)

Takav elegantni sklad postignut je i u ovoj divno uređenoj kući, koja se može pohvaliti s još jednim adutom – prekrasnim izlazom u dvorište, u koje se iz dnevnog boravka izlazi kroz velika staklena vrata.

Kuća s prekrasnim izlazom u dvorište - 10 Elegantna kuhinja s ciglenim zidom i zgodnom pletenom visilicom (Foto: Living4media)

Dvorište je uređeno s drvenim podom i velikim drvenim teglama za biljke te visokim stolom i stolcima, a dok se ondje sjedi, od sunca štiti veliki suncobran. U dvorištu se nalazi i zgodna kućica s terasom, baš je slatka!

Kada su staklena vrata koja vode u dvorište skroz otvorena, čitav unutarnji prostor čini se još većim jer dvorište kao da postaje dio dnevnog boravka – čista milina!

Kuća s prekrasnim izlazom u dvorište - 12 Poseban šarm kući daju pletene visilice od ratana koje su nalaze u svakoj prostoriji (Foto: Living4media)

Samoljepljiva folija na podu? O, da! Petra iz Pule svoju kupaonicu potpuno je preuredila za 150 eura Petra Bizik iz Pule preuredila je svoju kupaonicu uz trošak od 150 eura - 10 Petra Bizik iz Pule preuredila je svoju kupaonicu uz trošak od 150 eura - 4 Petra Bizik iz Pule preuredila je svoju kupaonicu uz trošak od 150 eura - 3 +7 Petra Bizik iz Pule preuredila je svoju kupaonicu uz trošak od 150 eura - 2

Prelijepa kuća na otoku Braču u kojoj oduševljava ručno rađeni kameni umivaonik Prelijepo uređena kamena kuća na otoku Braču koja datira iz 17. stoljeća - 13 Prelijepo uređena kamena kuća na otoku Braču koja datira iz 17. stoljeća - 2 Prelijepo uređena kamena kuća na otoku Braču koja datira iz 17. stoljeća - 18 +13 Prelijepo uređena kamena kuća na otoku Braču koja datira iz 17. stoljeća - 8

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju