Čim stignu topliji dani sretnici s balkonima i terasama počinju provoditi sve više vremena na svojim dnevnim boravcima na otvorenom.

Galerija Ukrasna rasvjeta balkone i terase čini dodatno čarobnima Ukrasna rasvjeta za balkone i terase - 3 Ukrasna rasvjeta za balkone i terase - 7 +4 Lesnina, 115 kn

Postoji, naime, nešto posebno čarobno u ispijanju kave, večeri, druženju s prijateljicama na otvorenom.

Dolazak toplijih dana zato u mnogima probudi želju za uređenjem balkona i terasa. Dok se neki odlučuju za potpunu transformaciju, drugima je sasvim dovoljan onaj trenutak u kojem ponovno na sjedeće garniture postave svoje omiljene jastučiće.

Balkon Sedam detalja za balkone i terase koji će ih pretvoriti u omiljeni kutak

Ukrasni jastučići u boho stilu Oh, boho! Osam ukrasnih jastučića za sobu i balkon kakve voli i Meghan Markle

Još jedna komponentna koja balkon čini još divnijim je rasvjeta. Mnogi prilikom uređenja zanemare osvjetljenje, ali upravo je ono detalj koji balkone i terase i večernjim satima pretvara u čarobne oaze za uživanje.

Osim toga, bez obzira koliko ste dobro uredili svoj balkon ili terasu, rasvjeta je nužna kako bi taj prostor bio u potpunosti iskorišten.

Srećom, vanjska rasvjeta može biti super šik kao i svi drugi detalji. Postoji cijeli niz ukrasnih svjetiljki koje će vam osigaurati dovoljno svjetlosti da na svom balkonu uživate sami ili u društvu s prijateljicama. Dio ponude izdvojili smo u našoj galeriji.

Ukrasna rasvjeta za balkone i terase - 4 Bauhaus, 169,90 kn (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju