U moru poprilično nepraktične trendovske obuće koju brendovi redovito lansiraju, povremeno se pojave modeli koji nas oduševe zahvaljujući svojoj udobnosti i nosivosti.

Galerija Inuikii (Fashion & Friends), 309 EUR Inuikii (Fashion & Friends), 309 EUR Inuikii (Fashion & Friends), 309 EUR +1 Ljepotica iz Zagreba u Inuikii čizmicama

Daleko od toga da ne volimo i odvažniju obuću, ali u svakodnevnim situacijama prednost ipak dajemo modelima u kojima će nam korak biti lak, a udobnost zagarantirana.

Upravo je takve modele dizajnirao modni brend Inuikii čije čizmice već nekoliko godina viđamo na svakom koraku u jesensko-zimskoj sezoni. Brend je 2013. godine osnovala Cinzia Maag, Talijanka sa švicarskom adresom. Posao je pokrenula sa svojim sinovima Danilom i Alessiom te se bacila u proizvodnju luksuzne obuće i odjeće od organskih i održivih materijala.

Inuikii (Fashion & Friends), 309 EUR Inuikii (Fashion & Friends), 309 EUR (Foto: Fashion & Friends)

Zimski komadi u fokusu su njihove ponude, što pokazuje i sam naziv brenda. Inuikii je složenica dvije riječi iz inuitskog jezika - Inu (privlačno) i ikii (hladno) tvore izraz ljepota hladnoće. Njihove kožnate čizmice sa shearling unutrašnjosti pravi su hit i dostupne su u raznim varijantama.

Ljepotica iz Zagreba u Inuikii čizmicama Ljepotica iz Zagreba u Inuikii čizmicama (Foto: Josip Moler/Cropix)

Jedna ljepotica sa zagrebačke špice za sebe je odabrala model u maslinastoj boji napravljen od kombinacije glatke i lakirane kože.

Kombinirala ih je s dugačkom crnom suknjom opasanom remenom, bijelom majicom preko koje je prebacila tamnoplavi top s tankim naramenicama i sjajnim zimskim vunenim kaputom u tamnoj nijansi sive boje.

Čizmice su...

glasova:

Inuikii (Fashion & Friends), 309 EUR Inuikii (Fashion & Friends), 309 EUR (Foto: Fashion & Friends)

Ekstra! Čizme ljepotice iz Zagreba baš nikog ne ostavljaju ravnodušnim Chiara Ferragni u tri različita Patti modela Čizmica Patti na reviji modne kuće Louis Vuitton za jesen/zimu 2021. Čizmice Patti modne kuće Louis Vuitton u street style izdanjima s Pariškog tjedna mode - 1 +7 Čizmice Patti modne kuće Louis Vuitton u street style izdanjima s Pariškog tjedna mode - 3

Zgodna brineta u neobičnim čizmama za kojima se okretala zagrebačka špica Traper-čizme u street style izdanju s Tjedna mode Traper-čizme u street style izdanju s Tjedna mode Traper-čizme brenda Stradivarius, 59,99 EUR +4 Stradivarius, 59,99 EUR

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju