Sutra nam dolazi jesen i, prema prognozi, vrijeme će biti pravo jesensko, a nama ostaju sjećanja na još jedno ljeto koje su, u modnom smislu, obilježile i sjajne street style kombinacije s hrvatskih ulica. Ljetne dugačke haljine posebno će nam nedostajati tijekom hladnijeg doba godine, naročito krasni modeli poput onoga kakav nosi šarmantna dama koja se prošetala središtem Zagreba.

Galerija Ulična moda u centru Zagreba - 7 Ulična moda u centru Zagreba - 1 Ulična moda u centru Zagreba - 10 +7 Zagrebačka street stylerica nosi maksi haljinu s prorezima na struku iz trgovine Zara

S osmijehom na licu lijepa street stylerica prošla je centrom držeći se za ruku sa svojim partnerom. Njezina maksi haljina stvorena je za privlačenje pozornosti, a nosi romantični model prekrasnog cvjetnog uzorka s lagano voluminoznim rukavima s elastičnim rubom.

Ulična moda u centru Zagreba - 1 Zagrebačka street stylerica nosi divan model maksi haljine s prorezima na struku (Foto: Josip Moler/Cropix)

Haljina ima lijepi V-izrez sa sitnim bijelim gumbićima. Posebno atraktivnom čine je prorezi na predjelu struka koji su dodatno istaknuli vitku figuru zgodne brinete iz Zagreba.

Zagrebačka street stylerica nosi maksi haljinu s prorezima na struku iz trgovine Zara Zagrebačka street stylerica nosi maksi haljinu s prorezima na struku iz trgovine Zara (Foto: www.zara.com)

Ženstveni street style stilizirala je sa zlatnim natikačama na ravni potplat i cekerom s dvije duže ručke zelene boje te s elegantnim zlatnim nakitom i sunčanim naočalama ovalnih okvira brenda Ray-Ban.

Još izdanja zagrebačke ulične mode u maksi haljinama pogledajte u fotogaleriji na početku teksta.

Ulična moda u centru Zagreba - 5 Ulična moda u centru Zagreba - 5 (Foto: Josip Moler/Cropix)

U šetnji Zadrom: Kombinezon zbog kojeg zaboravimo i na najdraže ljetne haljine Ulična moda u Zadru - 5 Ulična moda u Zadru - 3 Ulična moda u Zadru - 4 +4 Zadarska street stylerica nosi bijelu torbicu brenda Pinko

Natikače koje su bile hit ljeta mama iz centra Zagreba nosi uz hlače udobne poput pidžame Ulična moda u centru Zagreba - 7 Ulična moda u centru Zagreba - 1 Mama iz centra Zagreba nosi rebraste pletene hlače iz trgovine H&M +7 Mama iz centra Zagreba nosi torbu modne kuće Dior, model Saddle

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju