I centar Zagreba ovoga se vikenda oprostio od zime jer u srijedu je prvi dan proljeća. Na posljednoj zimskoj špici mogle su se vidjeti raznorazne zanimljive street style kombinacije, a posebno nam se svidjelo modno izdanje u odličnom kaputu zbog kojeg nam i dođe žao što zima završava.

Galerija Ulična moda u centru Zagreba - 10 Ulična moda u centru Zagreba Ulična moda u centru Zagreba - 2 +10 Zagrebačka street stylerica nosi kaput turskog brenda Sacha Pacha

Tople kapute još ćemo kratko nositi, neki su ih već i pospremili do iduće sezone jesen/zima, a neki ih se ipak još ne žele odreći. Posljednja zimska zagrebačka špica bila je idealna prilika za prošetati se još jednom u toplijim jaknama i kaputima, a dugokosa brineta za svoj street style odabrala je crni kaput turskog brenda Sacha Pacha.

Ulična moda u centru Zagreba - 2 Street style dame iz centra Zagreba u kaputu brenda Sacha Pacha i salonkama (Foto: Josip Moler/Cropix)

Riječ je o baš mrak modelu u zanimljivoj kombinaciji materijala s "teddy" tkaninom u gornjem dijelu, dok je donji dio s efektnim prošavima izrađen od poliestera. Na kaputu se ističu i velika kragna, patentni zatvarači u gornjem dijelu te veliki gumbi u donjem dijelu.

Zagrebačka street stylerica nosi torbu brenda Aldo Zagrebačka street stylerica nosi torbu brenda Aldo (Foto: Aldo)

Atraktivna dama iz centra Zagreba kaput je nosila raskopčan pa se mogla vidjeti i elegantna kombinacija koju je nosila ispod. Kompletno u crnoj, odjenula je majicu, sako i finiji model hlača na crtu uz koje savršeno pristaje klasični model salonki od brušene kože s tankom visokom potpeticom.

Ulična moda u centru Zagreba Street style dame iz centra Zagreba u kaputu brenda Sacha Pacha i salonkama (Foto: Josip Moler/Cropix)

Vječne salonke mnogi smatraju najženstvenijim štiklama koje uspješno prkose trendovima i uvijek su nepogrešivi odabir kada se želimo dotjerati.

Elegantnom dojmu pridonijela je i crna torba sa zlatnim detaljima brenda Aldo, izrađena od imitacije lakirane kože, kao i naušnice s tri kamenčića te velike crne sunčane naočale modne kuće Chanel.

U fotogaleriji na početku teksta pogledajte i druga izdanja ulične mode sa zagrebačke špice, posljednjeg vikenda prije početka proljeća.

Ulična moda u centru Zagreba - 9 Ulična moda u centru Zagreba (Foto: Josip Moler/Cropix)

Mama iz centra Splita u "dvoličnom" kaputu s kojeg je teško skrenuti pogled Mama iz Splita u Max Marinom baloneru - 2 Mama iz Splita u Max Marinom baloneru - 3 Mama iz Splita u Max Marinom baloneru - 1 +0 Max Mara baloner s dvije strane, 689 eura

Ljepotica iz Zagreba spojila je omiljenu proljetnu haljinu s neočekivanim tenisicama Hailey Bieber Emily Ratajkowski Irina Shayk +7 Lala Kent

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju