Ulična moda iz centra Zagreba i ovoga vikenda dala nam je puno street style inspiracije, a vrijeme je bilo dovoljno toplo za hodanje bez jakne. Jedna šarmantna dama otišla je korak dalje pa je odjenula i top bez naramenica i uz njega suknju s visokim rasporom, a to je vjerojatno najodvažnije, ali i najupečatljivije izdanje s ovotjedne zagrebačke špice.

Galerija Ulična moda iz centra Zagreba - 9 Ulična moda iz centra Zagreba - 2 Ulična moda iz centra Zagreba - 10 +6 Street stylerica iz Zagreba u topu bez naramenica i suknji s visokim rasporom

Neki bi možda takvu odjevnu kombinaciju nosili samo u večernjim prigodama, no ova street stylerica odlučila je da je šetnja zagrebačkom špicom prava prilika da spoji dva odvažna komada i ostavi dojam.

Na prvi pogled čini se kao da je riječ o haljini, no plavokosa dama zapravo nosi pripijeni crni top izraženog dekoltea s dva šiljka u pomalo gotičarskom stilu, od materijala nalik plišu, te dolje crnu suknju s visokim rasporom od materijala nalik čvršćem pamuku, odnosno traperu.

Ulična moda iz centra Zagreba - 3 Visoke čizme sa zmijskim uzorkom dodatno su začinile odvažnu odjevnu kombinaciju (Foto: Josip Moler/Cropix)

Upravo su takve dugačke traper-suknje s rasporom jedan od najvećih proljetnih trendova, a u mnogim izdanjima ulične mode često vidimo modele od plavog trapera. Ova zgodnica odabrala je crni model te tako stvorila iluziju da nosi haljinu.

Modna inspiracija: Pogledajte kakve modele suknji nose dame od Zagreba do Dubrovnika Suknje od trapera trenutačno su najpopularniji model Splitska street style izdanje u suknjama - 2 Zadarsko street style izdanje u suknji od trapera +11 Zagrebačka street style izdanja sa suknjama - 7

Zagrebačko street style izdanje s tako moćnim, a zanemarenim modnim adutom Efektne najlonke u zagrebačkom street style izdanju Efektne najlonke u zagrebačkom street style izdanju Street style izdanje ljepotice iz Zagreba u efektnim najlonkama +1 Street style izdanje sa zagrebačke špice

I odabirom obuće pokazala je da voli atraktivne mode komade te je nosila čizme do koljena s visokom debljom potpeticom zmijskog uzorka. Torbica je pak klasična crna baršunasta s metalnim lancem, kao i crni remen sa zlatnom kopčom, a svom street styleu dodala je i okrugle zlatne naušnice te zlatni ručni sat.

Ulična moda iz centra Zagreba - 6 Street stylerica iz Zagreba u topu bez naramenica i suknji s visokim rasporom (Foto: Josip Moler/Cropix)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju