Hrvatske ulice i trgovi uvijek je izvrsno vrelo modne inspiracije. Tako je bilo i prošloga tjedna. Modno osviještene dame nosile su zanimljive ljetne kombinacije koje su privlačile pažnju slučajnih prolaznika i profesionalnih fotografa.

Galerija Crnokosa dama u Guessovim sandalama na zagrebačkoj špici - 3 Crnokosa dama u Guessovim sandalama na zagrebačkoj špici - 2 Crnokosa dama u Guessovim sandalama na zagrebačkoj špici - 5 +2 Crnokosa dama u Guessovim sandalama na zagrebačkoj špici - 4

Upečatljiva obuća može podići cijelu odjevnu kombinaciju. Na svojem primjeru dokazala je to i ova tamnokosa dama koja je snimljena u samom centru Zagreba tijekom lijepog dana bez kišne prognoze.

Naizgled jednostavnu kombinaciju sastavljenu od bijelih kratkih hlača rašivenog poruba i plave košulje dugih rukava razigrala je izborom ljetne obuće.

Crnokosa dama u Guessovim sandalama na zagrebačkoj špici - 5 Crnokosa dama u Guessovim sandalama na zagrebačkoj špici - 5 (Foto: Josip Moler/Cropix)

Na nogama je nosila vrtoglav model Guessovih sandala u boji bijele kave. Točnije, nosila je pletene sandale otvorenih prstiju modela Edette koje imaju platformu visoku 5,5 centimetara i potpeticu od čak 12,5 centimetara.

Riječ je o upečatljivom, ali i udobnom modelu koja laska preplanuloj puti i vizualno produžuje noge pa ne čudi što je popularan među damama u ljetno vrijeme.

Guess, sandale Edetta, 160 eura Guess, sandale Edetta, 160 eura (Foto: Internetske stranice proizvođača)

Sandale su to koje se mogu kombinirati na različite načine – uz lepršave suknje, ljetne haljine, ali i hlače različitih duljina.

Crnokosa dama iz centra ovu je jednostavnu ljetnu kombinaciju podigla s decentnim naušnicama, ručnim satom te prošivenom torbicom u srebrnoj boji.

Crnokosa dama u Guessovim sandalama na zagrebačkoj špici - 1 Sandale-pletforme sjajno su se uklopile uz kratke hlače (Foto: Josip Moler/Cropix)

Lagana maksi haljina za šetnju centrom Zagreba zbog koje zaboravljamo na sve druge modele Ulična moda u Zagrebu - 8 Ulična moda u Zagrebu - 2 Ulična moda u Zagrebu - 7 +6 Zagrebačka street stylerica nosi maksi haljinu brenda Guess

Baš su top! Efektne ljetne čizme stvorene za kratke haljine i hlačice Ulična moda iz centra Zagreba u ljetnim čizmama - 4 Ulična moda iz centra Zagreba u ljetnim čizmama - 2 Ulična moda iz centra Zagreba u ljetnim čizmama - 3 +8 Zagrebačka street stylerica nosi mini haljinu španjolskog brenda Desigual

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju