Špica je sezone i naša je obala puna turista koji uživaju u svim ljetnim radostima koje ona nudi. Posebno je velika gužva u Dubrovniku, čija glavna šetnica Stradun ovih dana nalikuje i pravoj modnoj pisti. Brojne šetače ni dnevne vrućine ne sprječavaju da se prošeću Stradunom i pokažu sjajne street style kombinacije.

Galerija Ulična moda u Dubrovniku - 9 Ulična moda u Dubrovniku - 10 Street stylerica iz Dubrovnika nosi natikače modne kuće Chanel +7 Ulična moda u Dubrovniku

Street style koji nas se posebno dojmio zamijetili smo na plavokosoj dami koja je u muškom društvu hodala Stradunom. Nosila je končanu bijelu haljinu s visokim prorezom na desnoj strani.

Ulična moda u Dubrovniku - 10 Street stylerica iz Dubrovnika u končanoj haljini s visokim rasporom (Foto: Bozo Radic/Cropix)

Dugačka haljina asimetričnog kroja na lijevoj strani ima dugi rukav, dok na desnoj strani nema rukav. U struku se veže pojasom koji dodatno naglašava figuru, dok izrazito visoki prorez u potpunosti otkriva desno bedro.

Haljinu idealnu za ljetne vrućine i nošenje preko kupaćeg kostima dubrovačka street stylerica spojila je s bijelim natikačama s potplatom od pluta i zlatnim logom modne kuće Chanel. Jednostavni pleteni ceker i predimenzionirane sunčane naočale retro dizajna s bijelim okvirima izvrsno su podigli street style prezgodne dame.

Za još modne inspiracije iz Dubrovnika u fotogaleriji na početku teksta pogledajte i druga street style izdanja sa Straduna.

Ulična moda u Dubrovniku - 6 Ulična moda u Dubrovniku (Foto: Bozo Radic/Cropix)

I traperice su mrak: Top koji je sve drugo na zagrebačkoj špici bacio u drugi plan Upečatljivo zagrebačko street style izdanje Upečatljivo zagrebačko street style izdanje Upečatljivo zagrebačko street style izdanje +2 Upečatljivo zagrebačko street style izdanje

Plavokosa dama iz Zagreba u izrezanoj haljini u kojoj je nemoguće ostati neprimijećen Plavokosa dama u cut out haljini iz Zare Zarina haljina s izrezanim dijelovima na bočnim stranama Upečatljiva boja i kroja haljine plavokose dame iz centra Zagreba +3 Zara haljina, 49,95 eura

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju