Dubrovnik i dalje uživa u lijepom i toplom vremenu, a sunčanim Stradunom prošetala je i zgodna brineta u atraktivnoj street style kombinaciji.

Galerija Ulična moda u Dubrovniku - 9 Ulična moda u Dubrovniku - 5 Ulična moda u Dubrovniku - 8 +5 Ulična moda u Dubrovniku

Svoj stajling složila je od tamnoplavih hlača vrećastog kroja koje se čine vrlo udobne za nošenje. Hlače širokih nogavica spojila je s uskim bijelim topom u stilu korzeta koji otkriva struk trbuh sa strane.

Ulična moda u Dubrovniku - 5 Street stylerica iz Dubrovnika u širokim hlačama i uskom topu (Foto: Tonci Plazibat/Cropix)

Na nogama je nosila robusniji model bijelih tenisica ukrašenih zlatnim detaljima, a čitav outfit podsjetio nas je na modni stil s početka 2000-ih godina, kada su jedna od najpopularnijih kombinacija bila široke hlače i uski topić.

Svojem street styleu za šetnju Stradunom zgodna mlada žena dodala je i malo luksuza s torbicom i sunčanim naočalama francuske modne kuće Louis Vuitton.

Još ulične mode iz Dubrovnika pronađite u fotogaleriji na početku teksta.

Ulična moda u Dubrovniku - 7 Ulična moda u Dubrovniku (Foto: Tonci Plazibat/Cropix)

Torbica je spektakl: Izdanje iz centra Zagreba koje oduševljava svakim detaljem Upečatljivo izdanje sa zagrebačke špice Upečatljivo izdanje sa zagrebačke špice Kaubojke vladaju jesenskim kombinacijama +1 Upečatljivo izdanje sa zagrebačke špice

Štikle bi bile samo višak: Izdanje plavuše iz centra Zagreba koje je privlačilo poglede Plavokosa dama u Walk 'n 'Dior tenisicama u Zagrebu - 3 Plavokosa dama u Walk 'n 'Dior tenisicama u Zagrebu - 1 Plavokosa dama u Walk 'n 'Dior tenisicama u Zagrebu - 2 +1 Walk 'n' Dior tenisice, 1090 eura

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju