Pravi je užitak ovih toplih travanjskih dana boraviti na našem moru, gdje već polako stižu turisti i zahuktava se još jedna turistička sezona. U proljetnom suncu kupa se i Zadar, a brojni Zadrani i gosti koriste lijepo vrijeme za šetnju popularnim Poluotokom i ispijanje kava na terasama kafića.

Galerija Ulična moda u Zadru - 8 Ulična moda u Zadru - 4 Ulična moda u Zadru - 5 +10 Ljepotica iz Zadra u crop topu iz Bershke i trapericama

Među šetačima uvijek se nađu i dame koje nas nadahnjuju svojim street style izdanjima, a među njima istaknula se prelijepa mlada žena koja se u muškom društvu prošetala Zadrom.

Ulična moda u Zadru - 4 Street style kombinacija istaknula je figuru pješčanog sata ljepotice iz Zadra (Foto: Luka Gerlanc/Cropix)

Jednostavna, a opet efektna kombinacija istaknula je njezinu ženstvenu figuru pješčanog sata, naročito pleteni crop top bez rukava s poludolčevita-kragnom, uz koji je odjenula svijetlo plave traperice ravnih nogavica i visokog struka, upotpunjene crnim remenom.

Zadarska street stylerica nosi pleteni crop top iz Bershke Zadarska street stylerica nosi pleteni crop top iz Bershke (Foto: Internetska stranica trgovine)

U zadarskom se stajlingu ističu tenisice u kombinaciji bijele i ružičaste boje te elegantna bijela torbica od imitacije kože.

Nosila je minimalno nakita, tek decentne naušnice i tanku narukvicu, a svoju tamnu kosu zalizala je u rep i tako još više istaknula lijepe crte lica.

Ulična moda u Zadru - 9 Ljepotica iz Zadra u crop topu iz Bershke i trapericama (Foto: Luka Gerlanc/Cropix)

Druga proljetna izdanja zadarske ulične mode pogledajte u fotogaleriji na početku teksta.

Ulična moda u Zadru - 2 Ulična moda u Zadru (Foto: Luka Gerlanc/Cropix)

Lijepa dama centrom Zagreba prošetala u baš dobrim hlačama koje ne prolaze neprimijećeno Zagrebačko street style izdanje sa životinjskim uzorkom Zagrebačko street style izdanje sa životinjskim uzorkom Zagrebačko street style izdanje sa životinjskim uzorkom +1 Zagrebačko street style izdanje sa životinjskim uzorkom

Wow! Dva izdanja sa Straduna koja su savršen izvor inspiracije za sezonu proslava Šetnja sunčanim Stradunom Šetnja sunčanim Stradunom Šetnja sunčanim Stradunom +2 Šetnja sunčanim Stradunom

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju