Oporavak oštećene kose nije nešto što se može dogoditi preko noći. Međutim, ako ste spremni napraviti određena ulaganja i potrošiti malo dragocjenog vremena, obnova kose itekako je moguća.

Među cijelim nizom proizvoda za kosu neki se istaknu kao bolji od drugih, a ako je vjerovati mišljenju tisuća kupaca, ulje za rast kose koje se prodaje na Amazonu spada u kategoriju najboljih.

Žene koje su probale "Wild Growth Hair Oil" ulje za kosu brenda Wild Growth opisuju ga kao pristupačan tretman od kojeg dlake uspješno rastu bilo gdje. Ne koriste ga naime samo za kosu, nego i za rast obrva. Ulje se na Amazonu prodaje za 12,99 eura (98,37 kn), dok se pakiranje od dvije bočice prodaje za 17,90 eura (135,55 kn).

Slika nije dostupna Odabrao Vogue: 15 legendarnih frizura za dugu kosu zbog kojih ćete otkazati šišanje

Slika nije dostupna Biste li se usudili? Sve što trebate znati o velikom trendu u bojenju kose

Tvorci tog laganog, hranjivog ulja kažu da čini kosu gušćom i jačom za nekoliko tjedana. Sadrži kokosovo i maslinovo ulje, ulje šipka i rižine mekinje koji skupa čine formulu bogatu masnim kiselinama koje jačaju kosu i sprječavaju cijepanje vrhova i lomljenje.

Učinkoviti tretman ponovnog rasta djeluje i kao regenerator koji kosu čini mekšom.

Za najbolje rezultate proizvođač preporučuje nanošenje izdašne količine (do 20 kapi) od korijena do vrhova. Koliko će vam kapi trebati, ovisi, naravno, o dužini i teksturi vaše kose.

Ulje se može nanositi na mokru ili suhu kosu, a recenzenti preporučuju da ga se ostavi da djeluje preko noći.

Prosječna ocjena ulja nakon gotovo devet tisuća ocjena je 4,6 od pet, a 76 posto ocjena su čiste petice.

Slika nije dostupna Frizura stvorena za njih: Deset najljepših slavnih žena s kratkom kosom

Dio onih koji su ga probali tvrdi da su ponovni rast kose primijetili nakon samo dva tjedna korištenja.

Imam svoju bočicu otprilike tri mjeseca, a iako rijetko pišem recenzije, ovu moram napisati. Jer ovaj proizvod zaista djeluje. Miris nije nevjerojatan, ali ovo je ulje poput lijeka za kosu. Jako sam zadovoljna ovim proizvodom i opet ću ga kupiti, stoji u jednoj od recenzija.

Koristim ga nekoliko mjeseci i frizerka mi je potvrdila da mi se kosa progustila, pa sam odlučila obnoviti zalihe. Najviše su mi se poboljšale obrve. Opet ih vidim, još je jedan komentar.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju