Nova 2022. godina sve je bliže, a s njom nam stižu novi počeci i novi trendovi. Planirate li kupiti novu kuhinju ili obnoviti staru inspirirati vas mogu i boje koje će u godini pred nama biti popularne u uređenju kuhinja.

Uređenju kuhinje pristupa se s posebnom pažnjom i uzbuđenjem jer upravo je kuhinja za mnoge centralna prostorija doma. I kada dođu prvi put u posjetu, goste često najviše zanima kuhinja pa će obavezno zaviriti u nju da vide kako je uređena. Naravno, uz estetiku važno je i da je kuhinja funkcionalna, a to se može postići bez obzira na kvadraturu.

Što se tiče boja sigurno nećete pogriješiti ako svoju kuhinju uredite u bijeloj, drvenim tonovima te plavoj i zelenoj. Upravo će te boje biti veliki trend u uređenju kuhinja u 2022. godini, a posebno lijepo izgleda kombinacija drvenih tonova i bijele. Tamnoplava i tamnozelena boja dat će dojam elegancije i sofisticiranosti te su sjajan izbor za veće kvadrature dok će svijetlije nijanse prostoru dati svježinu i vedrinu, a savršen su izbor za vintage kuhinje.

Pronađite još nadahnuća za uređenje kuhinje:

Open space interijer - 4 30 ideja za "open space" interijer: Dnevna soba, kuhinja i blagovaonica u jednom

Slika nije dostupna Ključan detalj kako bi spojena kuhinja i dnevna soba funkcionirale dobro

Slika nije dostupna Deset najslađih bijelih kuhinja kojima ni malo kvadrata nije mana

Slika nije dostupna Za sve s manjkom kvadrata: 12 malih kuhinja koje izgledaju fantastično

Slika nije dostupna 10 kuhinja u obliku slova ''u" koje su na glasu kao najbolje rješenje

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju