Obožavatelji Netflixove serije Virgin River imaju razlog za sreću jer uskoro izlazi dugoočekivana peta sezona, koja će nas kroz 12 epizoda dobro uzdrmati, ali i nasmijati, zabaviti i rasplakati.

Galerija Peta sezona serije 'Virgin River' Virgin River, sezona pet Virgin River, sezona pet +13 Scene iz pete sezone serije

Prema traileru koji je izišao prije nekoliko dana možemo zaključiti da nas čeka zanimljiva i uzbudljiva sezona, a to su potvrdili i junaci iz serije.

Više romanse, više smijeha, ali i više napetosti čeka nas u novoj sezoni koju s nestrpljenjem čeka velika Netflixova publika.

Drame u očinstvu, rat ruralnih narkokraljeva i golemi šumski požar prijete idiličnom i mirnom zaseoku koji, kao zmija noge, čuva svoje zanimljive tajne. Baš ćemo neke od njih otkriti u nadolazećoj sezoni.

Virgin River, sezona pet Scene iz pete sezone serije "Virgin River" (Foto: Netflix)

Trailer je izašao uz vrlo zavodljiv opis koji nas je potaknuo da postavimo više pitanja nego što smo zapravo dobili odgovora.

Mel se prilagođava drukčijem tempu života, Jack radi na razvoju svog posla, a grad se suočava s novim prijetnjama dok tajne polako počinju izlaziti na površinu mirnog, ali mističnog Virgin Rivera, stoji uz trailer.

Stvari u novoj sezoni postaju jako zanimljive, posebno za bebe. Puno toga se zamota, a onda nastane cijela hrpa nekih novih, zapetljanih početaka.

Ne mogu vam otkriti previše, sezona uskoro izlazi pa ne morate dugo čekati kako biste saznali što će se to sve dogodili u vašem omiljenom gradiću, kratko je otkrio Martin Henderson, koji glumi Jacka.

Virgin River, sezona pet Scene iz pete sezone serije "Virgin River" (Foto: Netflix)

Kao što se može vidjeti u najavi, Mel čuva svoju visokorizičnu trudnoću, Preacher pronalazi novu ljubav, a Hope budi nadu nakon tragičnog događa tako što govori da će se svi uzdići iz pepela, jer to i jest glavna snaga snažne ekipe iz Virgin Rivera.

Alexandra Breckenridge također je prokomentirala nadolazeću sezonu i dodatno zagolicala maštu nestrpljivih obožavatelja.

Mislim da će peta sezona imati neke od najboljih epizoda koje smo dosad vidjeli. Počeli smo jako dobro, ali čeka nas još puno posla. Uskoro se upuštamo u baš teške epizode. Radi se o stvarno intenzivnim epizodama i po mom mišljenju to su najbolje epizode dosad, rekla je zvijezda serije.

Na službenim stranicama Netflixa stoji da ćemo petu sezonu gledati od 7. rujna, ali u najavi su i takozvane blagdanske epizode, što nam sugerira da će peta sezona biti podijeljena na dva dijela. Blagdanske epizode trebale bi izići 30. studenog.

Iako je najpoznatija streaming platforma obično izbacivala cijelu sezonu serije, u posljednje je vrijeme učestala praksa da sezone izbacuje u dva dijela, stoga javnost pretpostavlja da će tako biti i u ovome slučaju.

Glamorous Zbogom, Samantha, dobro došla, Madolyn! Nova serija s Kim Cattrall uspoređuje se s "Vrag nosi Pradu" Never Have I Ever Stigla je posljednja sezona tinejdžerske serije koja je oduševila i vojsku odraslih

Dok čekate novu, napetu sezonu Virgin Rivera, zavirite u galeriju na početku teksta i bacite oko na fotografije koje otkrivaju neke detalje iz nadolazeće sezone. 

Virgin River, sezona pet Seoski spa (Foto: Netflix)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju