Poznati plesni show „Ples sa zvijezdama” osvaja publiku još od ožujka, a ako ste vi jedan od onih koji svaku nedjelju uvečer zna što će sigurno gledati na malim ekranima, najveći plesni događaj u Hrvatskoj mjesto je na kojem želite biti.

Ples je lijek za dušu. Dokaz su tome svi oni koji se plesa ne mogu zasititi. Zato oduševljava najava najvećeg plesnog događaja u Hrvatskoj, koji je pred vratima.

Prava je to prilika za sve zaljubljenike, profesionalne i amaterske, da potpuno otpuste svoje kočnice i uživaju u energiji koju samo vješti plesni koraci mogu izazvati.

Na najvećem plesnom događaju u Hrvatskoj pod imenom „Zapleši s nama“ plesni parovi, profesionalni plesači i amateri te ljubitelji plesa, u isto će vrijeme zaplesati valcer.

Taj plesni spektakl planiran je za 11. lipnja na Europskom trgu od 10 do 14 sati. Stoga pozivamo i vas da budete dio najvećeg valcera, a dovoljno je da dođete na dan održavanja i prijavite se na infopultu neposredno prije nego što valcer počne.

Prije i poslije središnjeg događaja, zajedničkog valcera, na Europskom trgu bit će organizirane i razne plesne radionice na kojima možete osvježiti znanje i podsjetiti se zašto je ples toliko blagotvoran i za dušu i za tijelo.

Nastupat će i poznati plesni parovi, a imat ćete priliku upoznati ovogodišnje natjecatelje showa „Ples sa zvijezdama“, a možda i zaplesati s njima. Zabavu će dodatno pojačati i plesne skupine te glazbeni nastup naše popularne pjevačice Lane Jurčević.

Pratite projekt „Zapleši s nama“ jer uskoro donosimo više informacija o ovom spektaklu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju