Zaručili ste se i počeli ste s planovima za vjenčanje. Naravno, prvo se bacate na potragu za haljinom, a paralelno popis obaveza i troškova sve je duži. Treba odabrati lokaciju, fotografa, pozivinice, zahvalnice, pobrinuti se za hranu i piće... I sve to košta, pa ćete u nekom trenutku možda morati odustati od dizajnerske haljine iz snova.

Galerija Zara haljina od 299,90 kuna (Foto: Zara) Zara haljina od 299,90 kuna (Foto: Zara) Asos odijelo košta oko 1680 kuna (Foto: ASOS) +11 Asos odijelo košta oko 1680 kuna (Foto: ASOS)
A možda neka takva haljina nikad nije ni bila dio vašeg plana.

Kako god, možda je upravo sad vrijeme da zavirite u ponudu high street brandova koji za puno manje novaca nude jednako predivne kreacije za vaš veliki dan - od onih potpuno ležernih do onih koje mogu konkurirati puno skupljim verzijama vjenčane haljine.

Mi vam donosimo 7 prijedloga s početnom cijenom od tek 300 kuna. Možda se upravo u ovoj galeriji krije vaša haljina iz snova koja će vam biti još draža jer će sa sobom donijeti i uštedu. Pa krenimo redom.

1. Zara midi haljina s vezom (299,90 kuna).

Ova midi haljina s V-izrezom i izvezenim detaljima na rukavima i na donjem rubu savršeno će se uklopiti u bilo koje ležerno vjenčanje. Ova prljavo bijela haljina ima obrubljeni vratni izrez sprijeda i straga i kopča se gumbima s unutarnje strane sprijeda i straga te veže na leđima.

2. ASOS jakna i hlače (oko 1680 kuna)

Za mladenke kojima vjenčanje nužno ne znači i vjenčanicu ASOS ima nešto drugačiji satensku kombinaciju sastavljenu od jakne koja seže do gležnjeva i hlača koje se sužavaju prema dnu. Za ovaj komplet morate izdvojiti 200,35 funti odnosno oko 1680 kuna.

3. Mango haljina s vezom i šljokicama (1499,90 kuna)

Za 1499,90 kuna u Mangu možete kupiti haljinu s vezom i šljokicama dostojnu vašeg velikog dana. Radi se o haljini ravnog kroja s izrezom do iznad koljena i ve izrezom na leđima koju možete kupiti samo online.

4. ASOS haljina s lepršavim rukavima (oko 640 kuna)

Na ASOS-u na sniženju je dostupna bijela haljina za vjenčanje izrađena od mekanog žakarda s lepršavim kratkim rukavima. Haljinu koja je koštala 95,47 funti sada možete kupiti zua 76,30 funti (oko 640 kuna). Čisto bijela haljina ima viši ovratnik, njezin gornji dio prati liniju tijela, dok se donji lepršavi dio širi prema dnu.

5. Topshop haljina s lepršavim mrežastim dijelom (oko 670 kuna)

I Topshop u ponudi ima haljinu u kojoj možete zablistati na vjenčanju. Košta 80 funti (oko 670 kuna) i u njoj ćete se bez imalo sumnje osjećati kao princeza. Kremasta haljina sastavljena je izvezenog, sjajnog topa i lepšavog, mrežastog donjeg dijela. Odlično se slaže s visećim naušnicama i visokim potpeticama.

6. Mango haljina od popelina (449,90 kuna)

Ako je pred vama jedno jako ležerno vjenčanje i ne želite haljinu do poda, perlice, čipu, til... onda vaša buduća vjenčanica možda "stanuje" u Mangu i košta 449,90 kuna. Radi se o jednostavnoj, biloj haljini od popelina, opuštenog kroja.

Haljina ima rava dizajn, dužine je do ispod koljena, na stražnjem dijelu kopča se kristalnim gumbima, a detalje joj krasi plisirani detalj.

7. Mango haljina od čipke (699,90 kuna)

Za kraj - Mango u svojoj ponudi ima i jednu čipkanu midi ljepoticu od 699,90 kuna. I ova haljina je dio eksluzivne online ponude. Dodatnu draž daju joj otvorena leđa, a uz lijepe naušnice i cipele sigurno nećete požaliti bude li vaš odabir za vjenčanje.

Sve haljine pogledajte u fotogaleriji, a dok tražite kreaciju za vaš veliki dan uvijek možete škicnuti i tople i udobne opcije za zimu. Mi smo pronašli njih 12 po cijeni već od 113 kuna.

ASOS haljina s lepršavim rukavima (oko 640 kuna) (Foto: Asos) ASOS haljina s lepršavim rukavima (oko 640 kuna) (Foto: Asos) Foto: Asos

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju