Kada se Jennifer Lopez 2000. pojavila na dodjeli nagrada Grammy, bio je to trenutak koji je obilježio modnu povijest. Drska, zelena Versace haljina koju je J.Lo nosila postala je jedna od najslavnijih haljina svih vremena. Modna kuća Versace učinila ju je ponovno popularnom dizajniravši za 2019. identičan kroj haljine, samo s drugim uzorkom.

Galerija Versace ima novi model kultne haljine kakvu je 2000. nosila Jennifer Lopez - 1 Versace ima novi model kultne haljine kakvu je 2000. nosila Jennifer Lopez - 4 Versace ima novi model kultne haljine kakvu je 2000. nosila Jennifer Lopez - 5 +2 Versace ima novi model kultne haljine kakvu je 2000. nosila Jennifer Lopez  

Dok je haljina Jennifer Lopez bila prekrivena egzotičnim uzorkom lišća u zeleno-plavoj boji, nova verzija slavne kreacije ima po sebi srca u žutoj, crvenoj, zelenoj i plavoj boji na crnoj podlozi. Dekolte koji seže do ispod pupka na novoj haljini završava s aplikacijom u obliku srca, dok se na kreaciji iz 2000. na tom mjestu nalazi svjetlucavi detalj u obliku dragog kamenja.

Drska, zelena Versace haljina koju je J.Lo nosila na dodjeli nagrada Grammy 2000. godine postala je jedna od najslavnijih haljina svih vremena



Modni autoritet Vogue predviđa da će se ova kreacija modne kuće Versace u 2019. pojaviti na nekom crvenom tepihu, a tko zna, možda će je nositi baš Jennifer Lopez.

Prozirnu, egzotičnu Versace haljinu s dekolteom do ispod pupka koju je proslavila Jennifer Lopez, dizajnirala je Donatella Versace. Zbog odvažnog kroja, mediji su čak haljinu opisivali i kao zloglasnu, a i sama J. Lo bila je iznenađena enormnom pažnjom koju je haljina privukla.

Bila je to lijepa haljina. Nisam ni slutila da će postati toliko slavna, izjavila je Lopez.

Prema izboru britanskog trgovačkog lanca Debenhams zelena Versace haljina našla se na petom mjestu ljestvice najslavnijih haljina svih vremena. Prema izboru Muzeja mode u engleskom Bathu proglašena je haljinom godine 2000. godine, Donatella im se odužila poklanjanjem duplikata haljine. Drugi duplikat izložen je u muzeju Grammy Museum u Los Angelesu, dok se originalna haljina nalazi u vlasništvu Jennifer Lopez.

Versace ima novi model kultne haljine kakvu je 2000. nosila Jennifer Lopez - 3 Versace ima novi model kultne haljine kakvu je 2000. nosila Jennifer Lopez (Foto: AFP, Getty Images, Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju