Viktorija Rađa na svom Instagramu objavila je fotografiju s bivšim košarkašem NBA-a Charlesom Barkleyjem, snimljenu u američkom povijesnom muzeju The Naismith Memorial Basketball Hall of Fame u Springfieldu.

Nasmijana Viktorija rado je pozirala s legendarnim košarkašem, kao i on s njom, a prisjećajući se susreta s Charlesom Barkleyjem, bivša misica pokazala je i modnu kombinaciju, u kojoj posebnu pažnju privlače bijele sandale.

Viktorija Rađa kombinaciju je složila od dužeg crnog sakoa od materijala koji se lagano sjaji, a ispod njega nosila je bijelu majicu i, kako se čini, crnu mini suknju. U ruci je držala torbu od isprepletene crne kože, dok se, kad je o obući riječ, odlučila za bijele štikle.

Viktorija Rađa uz bijelo odijelo nosi fijuuuu platforme, a ta kombinacija je baš top Viktorija Rađa u bijelom odijelu - 5 Viktorija Rađa u bijelom odijelu - 2 Viktorija Rađa u bijelom odijelu - 3 +5 Viktorija Rađa nosi plavu torbicu modne kuće Bottega Veneta, model Mini Jodie

Viktorija Rađa: Kombinezon za proslavu krštenja Albe Grašo koji bi pohvalila i J.Lo Viktorija Rađa u ružičastom kombinezonu na proslavi krštenja kćeri Hane Huljić Grašo - 1 Viktorija i Dino Rađa na proslavi krštenja kćeri Hane Huljić Grašo i Petra Graše Viktorija Rađa u ružičastom kombinezonu na proslavi krštenja kćeri Hane Huljić Grašo - 3 +4 Viktorija Rađa nosi ružičasti kombinezon s plaštem londonskog brenda Safiyaa

Crno-bijeli stajling začinila je bijelim sandalama s visokom potpeticom u stilu japanki četvrtastog vrha i s tankim remenčićem za kopčanje oko gležnja. Bijele štikle naročito su popularne u ljetnim mjesecima, a model kakav nosi Viktorija zasigurno će svaku kombinaciju učiniti još zanimljivijom i efektnijom. 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju