Viktorija i Dino Rađa bili su gosti na proslavi krštenja kćeri Hane Huljić Grašo i Petra Graše održanoj u jednom splitskom restoranu. Viktorija uvijek oduševi svojim modnim odabirima u svojem prepoznatljivom stilu, a iznimka nije bio ni njezin outfit za svečanu večeru povodom krštenja male Albe.

Galerija Viktorija Rađa u ružičastom kombinezonu na proslavi krštenja kćeri Hane Huljić Grašo - 1 Viktorija i Dino Rađa na proslavi krštenja kćeri Hane Huljić Grašo i Petra Graše Viktorija Rađa u ružičastom kombinezonu na proslavi krštenja kćeri Hane Huljić Grašo - 3 +4 Viktorija Rađa nosi ružičasti kombinezon s plaštem londonskog brenda Safiyaa

Kao i za vjenčanje Hane Huljić i Petra Graše 19. veljače prošle godine, Viktorija Rađa je i za proslavu krštenja njihove kćeri Albe, koju su upriličili na prvu godišnjicu braka, odabrala hlače. Na vjenčanju je nosila crveno odijelo, a za proslavu krštenja Viktorijin izbor bio je kombinezon u jarkoj i vrlo efektnoj magenta boji.

Besprijekorno krojeni kombinezon od krepa londonskog brenda Safiyaa ima nogavice na crtu koje se šire u lagani trapez kroj, dok je gornji dio bez rukava i ravnog izreza, a struk dodatno naglašen uskom trakom. Ružičasta kreacija ima i plašt dužine do bedara za malu dozu dramatičnosti.

Kreacije dizajnerice Daniele Karnuts, osnivačice i vlasnice brenda Safiyaa, nose i svjetske zvijezde poput Jennifer Lopez i Kate Winslet. Jennifer i Kate vidjeli smo u haljinama s Danielinim potpisom, J. Lo u bijeloj, a Kate u crvenoj, a i kombinezon koji nosi Viktorija Rađa lako bi osvojio svaki crveni tepih.

Hana Huljić Grašo: Tako romantična haljina za proslavu krštenja kćeri Albe Hana Huljić Grašo na krštenju kćeri Albe - 7 Hana Huljić Grašo na krštenju kćeri Albe - 3 Hana Huljić Grašo na krštenju kćeri Albe - 8 +5 Hana Huljić Grašo na krštenju kćeri Albe - 1

Viktorija Rađa: Fotografije koje dokazuju da bivša misica ima jednu od najljepših figura pješčanog sata Viktorija Rađa Viktorija Rađa Viktorija Rađa +10 Viktorija Rađa u showu 'Ples sa zvijezdama' 2019. godine

Svečani outfit za proslavu krštenja Albe Grašo bivša misica upotpunila je srebrnim sandalama i ručnom torbicom srebrnog metalik sjaja, a kako li su tek efektne srebrne viseće naušnice koje su Viktorijinom stajlingu dale još malo glamura.

Viktorija Rađa u ružičastom kombinezonu na proslavi krštenja kćeri Hane Huljić Grašo - 3 Viktorija Rađa nosi ružičasti kombinezon londonskog brenda Safiyaa (Foto: Ivo Cagalj/Pixsell)

Jennifer Lopez u haljini brenda Safiyaa koji nosi i Viktorija Rađa Jennifer Lopez u haljini brenda Safiyaa koji nosi i Viktorija Rađa (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju