Brojni poznati okupili su se na svečanoj večeri u Dubrovniku uoči vjenčanja bosanskohercegovačkog košarkaša Jusufa Nurkića i njegove odabranice Emine Durić.

Galerija Vktorija Rađa Vktorija Rađa na domjenku u Dubrovniku Vktorija Rađa na domjenku u Dubrovniku +1 Haljina Pia

Na domjenak koji se održao u Dubrovniku stigli su i Dino i Vikorija Rađa, oboje u bijelim izdanjima, kao i ostatak uzvanika.

Viktorija je za ovu prigodu odjenula bijelu mini haljinu brenda Rhode.

Radi se o brendu koji su 2014. godine u New Yorku osnovale Purna Khatau i Phoebe Vickers. Danas brend ima sjedište u Los Angelesu, a njegove osnivačice upoznale su se kao cimerice na fakultetu kada su otkrile zajedničku ljubav prema dizajnu.

Vktorija Rađa na domjenku u Dubrovniku Vktorija Rađa na domjenku u Dubrovniku (Foto: Sime Zelic/Pixsell)

Na popisu slavnih dama koje vole brend su Beyoncé, Rihanna, Tracee Ellis Ross, Khloé Kardashian i mnoge druge.

Posebno su popularne njihove haljine kojima nije odoljela ni Viktorija Rađa, koja je na domjenak stigla u već spomenutoj mini haljini.

Haljina Pia Haljina Pia (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Radi se o modelu imena "Pia" koji već ima kultni status. Haljina ima kratke napuhane rukave, dok donji dio čini nabrana mini suknja s efektnim detaljem na boku. Kako se navodi na stranici brenda, da postoji nagrada za najbolju malu bijelu haljinu, oni bi prijavili ovu. Viktorija je haljinu uparila s bijelim štiklama, a izdanje je upotpunila srebrnom torbicom.

Viktorija Rađa nosi bikini s možda i najpopularnijim uzorkom za plažu Bikini Jolie brenda Jade V Tales Viktorija Rađa u bikiniju brenda Jade V Tales Viktorija Rađa uživa na Hvaru i kupa se u bikiniju brenda Jade V Tales +0 Viktorija Rađa

15 bijelih suknji u kojima ćete poželjeti provesti ostatak ljeta Pull&Bear, 19,99 eura Massimo Dutti, 89,95 eura H&M, 49,99 eura +12 C&A, 19,99 eura

Žive boje i uzorci: Ljetna kolekcija laganih komada u kojima ćemo zablistati u svakoj životnoj dobi C&A C&A C&A +33 C&A

A kako što bolje i efektnije nositii "all white" kombinaciju, pogledajte u video-kolumni Marka Grubniča:

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju