Bijela boja sve se češće može vidjeti u street style kombinacijama na zagrebačkim ulicama, njezina svježina i profinjenost uvijek su dobrodošle u proljetnim i ljetnim modnim izdanjima. Možda nije najzahvalnija boja zbog svoje osjetljivosti, no stajling u bijelom izgleda itekako efektno i zanimljivo.

Galerija Ulična moda u Zagrebu - 7 Ulična moda u Zagrebu - 9 Ulična moda u Zagrebu - 6 +10 Zagrebačka street stylerica nosi tenisice Karl Lagerfeld

Bijela je bila odabir i atraktivne mlade žene koja je prošetala centrom Zagreba. Odjenula je pripijenu bijelu haljinu midi dužine s dugim rukavima, model decentnog reljefastog uzorka.

Bijela haljina i njezina duga crna kosa stvorile su krasan kotrast, a svoj street style podigila je crnim remenom sa zlatnom kopčom luksuzne modne kuće Yves Saint Laurent. Francuska kuća bila je odabir zagrebačke street stylerice i kada je riječ je o sunčanim naočalama, a nosila je crni model predimenzioniranih okvira sa znakom YSL sa strane.

Ulična moda u Zagrebu - 9 Street style crnka iz centra Zagreba u bijeloj haljini i tenisicama brenda Karl Lagerfeld (Foto: Josip Moler/Cropix)

Vrlo efektne velike zlatne naušnice, dizajnirane poput malog umjetničkog djela, stajling su učinile još glamuroznijim, a malo sportskog glamura dodala je s bijelim tenisicama, na kojima sa strane srebrnim slovima piše 'Karl', ime slavnog modnog dizajnera Karla Lagerfelda.

Zagrebačka street stylerica nosi tenisice Karl Lagerfeld Zagrebačka street stylerica nosi tenisice Karl Lagerfeld (Foto: www.zalando.hr)

Tenisice imaju deblji prozirni potplat te ukrasni detalj srebrne boje na predjelu pete. Lijepa crnka iz Zagreba u ruci je držala svijetlu torbicu, ne bijelu, ali bež, zanimljivog pletenog dizajna sa zlatnim metalnim detaljima.

Ostala izdanja zagrebačke ulične mode u bijeloj boji i tenisicama pogledajte u fotogaleriji na početku teksta.

Ulična moda u Zagrebu - 2 Ulična moda u Zagrebu (Foto: Josip Moler/Cropix)

Ljepotica sa špice u Zarinim natikačama koje bi razigrale i najdosadniju kombinaciju Lily Aldridge i Behati Prinsloo u natikačama Kendall Jenner Kendall Jenner +7 Natikače s potpeticom u street style izdanju s Tjedna mode

Modna inspiracija iz Zadra: Crop top od 16 eura i traperice visokog struka za isticanje figure pješčanog sata Ulična moda u Zadru - 8 Ulična moda u Zadru - 4 Ulična moda u Zadru - 5 +10 Ulična moda u Zadru - 9

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju