Tanke, rijetke, kratke, svijetle, nema veze, ovo djeluje na sve – rečenica kojom žene najčešće opisuju svoje iskustvo kada je u pitanju rast trepavica.

O čemu točno govore? Ako nemate vremena ni volje za posjećivati kozmetičke salone, a želite da vaše trepavice budu još ljepše, onda bi ovo mogao biti članak za vas.


Pravi booster za prirodne trepavice!

Vjerovali ili ne, posljednje vrijeme beauty hit je: prirodno. I nama je zaista drago da je tako, budući da smo se svi skupa zasitili pritiska sa svih strana da na nama sve izgleda umjetno, počevši od trepavica, obrva, općenito lica i svega ostalog.

Zato i nije čudo da se posljednje vrijeme često ističe proizvod kojeg zovu i booster za trepavice. O njemu se piše na beauty portalima, svoje pozitivne recenzije dijele brojne influencerice, prijateljice preporučuju jedne drugima. Svi oni se slažu u jednom: nikad nije bilo lakše doći do dugih, gustih, lijepih prirodnih trepavica. Kako?

PR PR (Foto: PR)


One su otkrile serum za rast prirodnih trepavica pod nazivom Derma-Luxelash, a mi smo smo odlučili provjeriti zašto je toliko učinkovit. Prvo što bismo naglasili jest da se radi o klinički provjerenom serumu koji je potpuno siguran za oči i dokazan u neovisnim testiranjima kao 100% učinkovit. Serum je napravljen od prirodnih sastojaka, a proizvodi se u vlastitom laboratoriju pod budnim okom stručnjaka s toga područja što je, po nama, isto tako garancija dobrog proizvoda.


Prvi rezultat cure su primijetile već u dva tjedna!


Najbolje od svega jest što je ovaj serum toliko učinkovit da je dovoljno nanijeti ga samo jedanput dnevno i to tanak sloj. Preporučuje se koristiti ga navečer, budući da je po noći rast dlaka brži. Nanosi se kao eyeliner, od unutrašnjeg dijela kapka prema van.

PR PR (Foto: PR)

Serum prati i podržava prirodni rast trepavica i jača ih iz korijena, čime produžuje život svake dlake, čini je otpornijom i jačom. Ovisno o trenutnoj fazi trepavica, prve rezultate žene primjećuju kroz dva tjedna do mjesec dana korištenja. Nakon što se postigne željeni rezultat, serum se dalje koristi svaki drugi ili čak svaki treći dan. Derma-Luxelash tako dolazi u pakiranju za 60 dana, 180 dana i 365 dana, što je svakako praktično i povoljno. A nas je oduševila i luksuzna ambalaža, odnosno zlatna elegantna bočica.

PR PR (Foto: PR)

Lash lift kod kuće!


Pored ovog seruma, za kompletan izgled očiju Derma-Luxe u ponudi ima i maskare, od kojih bismo izdvojili Lash Lift maskaru. Kako joj samo ime i govori, ova maskara ima posebno oblikovanu četkicu koja uvija trepavice, tako da doslovno u nekoliko sekundi možete postići lijepo uvijene trepavice te svjež i otvoren pogled.

PR PR (Foto: PR)

Najbolje od svega jest što kod Derma-Luxea uvijek možete pronaći akcije na određene proizvode, uz savjet plus: ako kupujete serum za rast trepavica, što je veće pakiranje, štedite više. Kada je u pitanju maskara, ako kupite dvije, kao besplatan poklon dobivate bazu za maskaru WildLash, od koje isto tako trepavice rastu brže. Sve za brz i učinkovit rast svojih trepavica možete pronaći ovdje.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju