U bogatom mnoštvu modela vjenčanica, slatke su muke mladenki izabrati onu pravu, a možda se vaša vjenčanica iz snova nalazi upravo među modelima koje smo izdvojili u tekstu.

 

Vjenčanice bez rukava klasika su na koju smo navikli i koju volimo, no trendovi u 2020. godini predlažu nam upravo suprotno – vjenčanice s rukavima. I to ne s bilo kakvim rukavima. Najveći trend svakako su rukavi u stilu sedamdesetih i osamdesetih godina prošlog stoljeća, dakle s jedne strane zvonoliki i lepršavi, a s druge strane voluminozni i na puf.

Lepršavi rukavi vjenčanici će dati drugačiju romantičnu notu te su idealan izbor za ljubiteljice boho- chic modnog stila, dok će oni voluminozni dati dašak dramatičnosti.

Vjenčanice za 2020. godinu: Trend koji pristaje i manjim i većim grudima Vjenčanice za 2020. godinu - 6 Vjenčanice za 2020. godinu - 4 Vjenčanice za 2020. godinu - 3 +2 Vjenčanice za 2020. godinu - 2

\'Konzervativne\' vjenčanice poznatih dama - 5 Drugačiji izbor: Vjenčanice koje "prkose" željama hrvatskih mladenki

Tražite li inspiraciju za svoj dan vjenčanja, svakako kliknite na našu fotogaleriju na početku teksta gdje ćete pronaći prelijepe modele vjenčanica s trendi rukavima kakve će se nositi ove godine.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju