Prošlo je točno 20 godina od premijere filma "Vjenčanje iz vedra neba". U romantičnoj komediji redatelja Adama Shankmana glume Jennifer Lopez i Matthew McConaughey.

Jennifer tumači lik Mary Fiore, uspješne organizatorice vjenčanja koja dobiva zadatak isplanirati vjenčanje bogate nasljednice Fran Donolly (Bridgette Wilson-Sampras) i njezinog zaručnika Eddieja.

Nedugo nakon toga Mary doživljava nezgodu na ulici tijekom koje je spašava zgodni pedijatar Steve Edison (Matthew McConaughey). Počinje razvijati osjećaje prema njemu, ali onda se ispostavi da je objekt njezine želje zapravo - zaručnik Fran Donolly.

Kritičari baš i nisu imali lijepe riječi za film, a Jennifer je dobila nominaciju za Zlatnu malinu u kategoriji najgore glavne glumice. Međutim, našao je svoju vjernu publiku pa ga tako mnogi stavljaju na popis najboljih feel good filmova.

Slika nije dostupna Tko je umjesto neprežaljene Whitney i Kevina Costnera trebao glumiti u "Tjelohranitelju"?

Slika nije dostupna To bi bio promašaj! Tko je trebao glumiti Tristana u "Legendi o jeseni" umjesto Brada Pitta?

Iako je nezamisliv bez Jennifer i Matthewa u glavnim ulogama, ovaj glumački dvojac zapravo uopće nije bio prvi odabir za komediju.

U ulozi Mary i Stevea zapravo su se trebali pojaviti Jennifer Love Hewitt i Brendan Fraser. Kada su oni odustali od angažmana zbog drugih obveza, na njihova mjesta uskočili su Sarah Michelle Gellar i Freddie Prinze Jr.

Naposljetku su i oni morali odustati od filma zbog ranije ugovorenih glumačkih angažmana, a uloge su naposljetku preuzeli Jennifer i Matthew.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju