Vodenjaci, kao i obično, žele avanturu i zabavu. Ovo ljeto bi vas moglo naučiti kako da posložite svoje prioritete. Bit ćete zadovoljniji ako prvo sredite nedovršene poslove, a tek onda napunite baterije.

Kad sunce 21. lipnja uđe u znak raka, emocije isplivaju na površinu. To će se dogoditi i vodenjacima koji će se zapitati što im sve nedostaje u životu i kako da postignu svoje ciljeve. Na poslovnom i materijalnom putu razvijat ćete se bez problema, a polje emocija će se suočiti s turbulencijama. To će se zahuktati kad vatrena Venera počne dominirati vašim znakom.

Neki će ovaj položaj planeta iskoristiti da porade na intimi, dok će drugi biti usredotočeni na rješavanje problema, ali na krivi način. Zauzeti vodenjaci će se suočavati s čestim svađama, u ljubavnim odnosima, ali i prijateljskim i obiteljskim. Birajte riječi kako ne biste povrijedili ljude do kojih vam je stalo. Kompromis je kod vodenjaka rješenje svih ljubavnih problema.

Puni mjesec u jarcu, 13. srpnja, napunit će vašu podsvijest i potaknuti vas da stvorite ravnotežu između vaše emocionalne i vanjske stvarnosti.

Solo vodenjaci će krajem ljeta imati priliku upoznati osobu koja im odgovara prema svim parametrima. Budite pažljivi i priznajte svoje osjećajte kako ne biste propustili priliku života.

Vrijeme je da malo ljubavi koju osjećate prema sebi, prebacite na drugu osobu kako biste se zajedno razvijali u kvalitetne i ispunjene pojedince.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju