Nakon proljetne sunčane revije u eksterijeru zagrebačkog Botaničkog vrta, najpoznatiji hrvatski modni dvojac ELFS iskoristio je jedinstven i čaroban ambijent te snimio 'Timeless lookbook' za aktualnu kolekciju u predivnom zimskom vrtu Kineskog paviljona. Ambijentalno bilje i stari drveni kineski paviljon poslužili su kao najbolja kulisa u kolekciji u kojoj se odmiče od cvijeća na printevima i materijalima.

Galerija ELFS kolekcija za proljeće/ljeto 2018. - 7 ELFS kolekcija za proljeće/ljeto 2018. - 10 ELFS kolekcija za proljeće/ljeto 2018. - 9 +18 ELFS kolekcija za proljeće/ljeto 2018.

ELFS
kolekcija obiluje ženstvenim modelima, cvjetnim uzorcima, dugim haljinama s visokim rasporom i romantičnim volanima. Uzbudljivo modno putovanje povezalo je elemente različitih stilskih epoha s naglaskom na otmjenost i senzualnost te s dozom formalnog, odvažnog i romantičnog, ali i ženstvenog.

Boje u aktualnoj ELFS kolekciji kreću se od bijele preko palete pastelnih tonova kojom dominiraju prljavo rozi i plavi tonovi do indigo plave i crne koja se koristila za detalje

Motivi secesije pretvaraju u fluidne haljine apstraktnog uzorka s dramatičnim detaljima poput čipkanih ovratnika, baršunastih traka ili kopčanja na nizove bisera. Eklektičnom kolekcijom protežu se i motivi marokanske keramike, orijentalnog slikarstva, ali i likovi pande ili gejše na t-shirtima. Uz poslovne i svečane lookove, kolekcija sadrži damske, ali i djevojačko razigrane.

ELFS kolekcija za proljeće/ljeto 2018. - 15 ELFS kolekcija za proljeće/ljeto 2018. (Foto: Danijel Galić)

Baš kao što i priliči proljeću i ljetu, boje se kreću od bijele preko palete pastelnih tonova kojom dominiraju prljavo rozi i plavi tonovi do indigo plave i crne koja se koristila za detalje. Modne kombinacije upotpunjene su efektnim kožnim torbama sofisticiranog dizajna.

Uz uobičajene svečane kombinacije i haljine, nova kolekcija sastoji se i od sandala, tenisica, natikača s potpisom dvojca ELFS kao i trendi jakne od brušene kože koje će sjajno upotpuniti sve modne kombinacije.

ELFS kolekcija za proljeće/ljeto 2018. - 6 ELFS kolekcija za proljeće/ljeto 2018. (Foto: Danijel Galić)
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju