Među brendovima sa zgodnim šalicama koje osvajaju na prvu ističe se i bosanskohercegovački Stars Above Us. Krenuo je kao brend posvećen prvenstveno izradi personaliziranih postera s prikazom zvjezdanog neba, a od nedavno u njihovoj se ponudi mogu pronaći i ručno oslikane šalice sa zanimljivim i šaljivim natpisima.

Početak priče o brendu Stars Above Us seže u listopad 2019. godine, nekih mjesec dana od zaruka glavnih i odgovornih za osnutak brenda. Naime, iza Stars Above Us stoji danas mladi bračni par, a u to vrijeme cura na zadnjoj godini studija računarstva i dečko, friško diplomirani magistar informatike.

Personalizirane šalice brenda Stars Above Us na prvu osvajaju zgodnim dizajnom i natpisima

Kako to obično biva, kao i sve djevojke nakon zaruka, odmah sam se bacila na traženje ideja za vjenčanje i uređenje našeg budućeg zajedničkog životnog prostora. Slučajno sam naletjela na jednu američku stranicu koja se bavi izradom postera s prikazom zvjezdanog neba i rekla sam dečku, 'vidi kako zanimljiva ideja, mogli bismo naručiti jedan s prikazom zvijezda na naš važan datum'.

Dečko tipa 'sam svoj majstor' predložio je da bi možda to sve bilo još posebnije i zanimljivije (čitaj: jeftinije) da si sami pokušamo napraviti. Kako smo oboje informatičari po struci i grafički dizajn nam nije stran, nakon što smo se okušali u izradi i bili zadovoljni rezultatom, odlučili smo nastaviti njegovati novo naučenu vještinu i podijeliti je sa svijetom u okviru profila Stars Above Us, ispričala je Anđela Kordić, vlasnica brenda Stars Above Us.

Nakon završetka studija, pronalaska posla u struci i povratka u rodni grad, postepeno su prestali s radom profila. No, nakon rođenja prvog djeteta, kako bi ispunila slobodno vrijeme na rodiljnom, a ujedno i radila nešto za svoju dušu, Anđela je odlučila ponovno oživjeti Stars Above Us, ali ovoga puta proširivši ponudu s ručno oslikanim šalicama koje je prije toga izrađivala samo za svoju obitelj i prijatelje.

Moglo bi se reći da nam je svaka nova etapa u životu do sada sa sobom donijela neki novi proizvod koji se može pronaći u Stars Above Us asortimanu (tko zna što vas očekuje ukoliko u obitelj stigne i drugo dijete), sa smiješkom kaže Anđela pa nastavlja:

Tako da sada u Stars Above Us timu imamo i jednog malog pomagača, s kojim, kada surađuje, uspijevamo izraditi mnogo šalica na točkice s raznim natpisima koje su trenutno najtraženiji proizvod u našoj ponudi, a posebno su tražene personalizirane šalice na točkice s raznim natpisima ili samo imenom u kompletu s tanjurićem.

Većinu natpisa na šalicama smišljaju sami, odnosno koriste izreke iz svakodnevnog života ili neke smiješne izraze. Ponekad, u nedostatku ideja, inspiraciju crpe s Pinteresta ili sličnih platformi.

Konkretno, vrlo fora natpis "voljela je Zaru i kafanu" izrađen je po želji jednog kupca, a Anđela otkriva kako im se čini da im je upravo taj natpis otvorio vrata većem broju upita i narudžbi šalica upravo takvog tipa.

Imamo jako kreativne kupce i nerijetko se i sami oduševimo njihovim idejama za natpise, no isto tako ne možemo skriti zadovoljstvo kada kupci biraju neki od natpisa iz naše ponude jer nam to daje potvrdu da je ono što radimo dobro i da idemo u pravom smjeru, ističe.

Poklanjanje personalizirane šalice ili postera uvijek je dobra ideja. Dok se njihovi personalizirani posteri najčešće biraju kao uspomena na važne životne događaje kao što su zaruke, vjenčanje, godišnjice, rođenje ili krštenje djeteta, šalice su izvrstan poklon za svaki dan dragoj osobi ili pak kao poklon samoj sebi.

Nerijetko se dešavalo da kupce neki natpis koji vide na našem profilu podsjeti na neku osobu iz njihovog društva pa se šalice naručuju i bez neke posebne prigode. Ljudi piju kavu svaki dan tako da je šalica u skladu s tim idealan poklon za svaki dan, zar ne, dodaje.

Trenutno izrađuju i šalju narudžbe isključivo na području Bosne i Hercegovine, ali se nadaju da će uskoro biti dostupni i za druga tržišta. Najveći broj upita u posljednje vrijeme dobivaju iz Hrvatske, a Anđela poručuje kako vjeruju da će zainteresiranima iz susjedne im zemlje uskoro slati potvrdne odgovore.

Slika nije dostupna Ima i s božićnim keksićima: Šalice Dollyce od kojih je teško izabrati najljepšu

Cijene šalica ovise o željenom dizajnu i modelu šalice, a uglavnom se kreću od 28 do 60 kuna. Cijena šalice na točkice s natpisom ili imenom u kompletu s tanjurićem iznosi 32 kune.

Posebno nas razvesele poruke kupaca koji, nakon što prime naše šalice u ruke, kažu kako su bolje nego što su to i zamišljali i kako je osoba kojoj su poklonili šalicu bila oduševljena. Srcu mi je posebno drag komentar cure koja nam je, nakon što je preuzela narudžbu, javila kako smo od tog trenutka njezin broj jedan za sve poklone dragim ljudima, otkriva vlasnica bosanskohercegovačkog brenda Stars Above Us.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju