Prostran klasičan ili ugradbeni ormar želja je mnogih žena, a "walk-in" ormar pravi san. Njega su ostvarile brojne poznate dame koje si mogu priuštiti najraskošnije rezidencije.

Galerija Walk-in ormar Jennifer Flavin Walk-in ormar Avril Lavigne Raskošan walk-in ormar Britney Spears +6 Walk-in ormar Cardi B

Ljubiteljicama mode nikad nije dosta prostora u ormaru za (nove) odjevne komade, dodatke i cipele koje žele pohraniti u njemu. Malo je onih koje nikad nisu poželjele walk-in garderobu, tihu patnju mnogih žena.

Čak i ako nemate puno odjeće i cipela, ideja većeg prostora u kojem su svi vaši odjevni komadi i obuća lijepo posloženi i pregledni itekako je primamljiva.

Ormar velik poput stana

Naravno, prosječan walk-in ormar slavnih bogatašica velik je poput prosječnog stana i često se ne sastoji od samo jednog dijela nego je podijeljen u više prostranih jedinica.

Unutar takvih ormara često se nalaze izdvojene police namijenjene za obuću i torbice, kao i druge modne dodatke poput nakita, sunčanih naočala i sličnih detalja. 

Dobri walk-in ormari imaju ostakljene dijelove za posebne dizajnerske komade koji se žele posebno istaknuti, ali i neprozirne pregrade za sve ono što treba ostati skriveno znatiželjnim pogledima.

Police za cipele i modne dodatke

Bivša mankenka i poduzetnica Jennifer Flavin koja je ujedino supruga Sylvestera Stalonea velika je ljubiteljica cipela, pa se u njezinom ormaru mora naći dosta prostora upravo za obuću.

Veliki walk-in ormar ima i pjevačica Kesha u svojem domu u Los Angelesu. U njemu ima mjesta za apsolutno sve – od odjeće do cipela i dodataka.

U galeriji na početku teksta pogledajte walk-in ormare poznatih žena iz javnog života.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju