Zvončića Vučković u srijedu se pojavila na premijeri filma "Zvijezda je rođena" i još jednom potvrdila da je i sama rođena za crveni tepih.

Galerija Zvončica Vučković na premijeri filma Zvijezda je rođena (Foto: Bojan Zibar) +0 Zvončica Vučković na premijeri filma Zvijezda je rođena (Foto: Bojan Zibar)

Jedna on naših najpopularnijih manekenki, koja je u poslu već 40 godina, mišljenja je da je najveća greška ne odijevati se u skladu s godinama, a jučer je pokazala kako to ne znači da se ulaskom u sedmo desetljeće života treba zaviti u crno.

Manenka čiji je zaštitni znak sijeda kosa dokaz je da svatko u bilo kojoj životnoj dobi može birati sjajne, zaigrane, šarene kombinacije i pritom izgledati fantastično - što je potvrdila i svojim posljednjim modnim odabirom.

Već s 36 godina Zvončica je prestala bojiti kosu iako je već imala poprilično sijedih vlasi. Danas su one njezin zaštitni znak.

Tirkiznoplava jakna, jeans hlače, smeđe kožne čizme i neizostavni leopard-uzorak na šalu pokazali su se dobitnom kombinacijom, a Tončica je pokazala da postoji vrlo jednostavan način kako uvijek biti primijećena - nositi godine dobro i s ponosom.

Inače, Zvončica je već s 36 godina shvatila da su joj brojni tretmani uništili kosu, nakon čega si je obećala da je više neće bojiti, iako je već imala poprilično sijedih vlasi. Danas je upravo po njima prepoznatljiva.

Modni dizajneri tu su Zagrepčanku otkrili još kao tinejdžericu, a lijep izgled i visina učinili su je omiljenim licem svjetskih modnih dizajnera, pa je većinu života provela u inozemstvu.

Zvončica se zahvaljujući svom izgledu našla i na našoj listi 10 hrvatskih dama starijih od 55 koje izgledaju za 5, a u našoj fotogaleriji pogledajte još neka njezina odlična izdanja.

Jedan od najiščekivanijih filmova godine

A film "Zvijezda je rođena" oduševio je sve okupljene na hrvatskoj premijeri . Podsjetimo, radi se o jednom od najiščekivanijih filmova godine, u kojem glavne uloge igraju Bradley Cooper i Lady Gaga, a koji govori o bezvremenskoj prirodi ljudskih osjećaja.

Cooper i Gaga u filmu spajaju svoje talente kako bi opisali sirovu i strastvenu priču o dvije umjetničke duše koje se udružuju na pozornici i u životu. Njihovo je putovanje kompleksno, s lijepim i bolnim fazama odnosa koji se bori za opstanak.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju