Sezona raznih proslava upravo je u tijeku i mnogi se spremaju za svadbe, krštenja, prve pričesti i krizme. Prilikom odabira odjevnih komada za takve prigode žene često razmišljaju o najpoželjnijim krojevima i bojama.

Galerija Slavna influenserica Grece Ghanem u haljini brenda Rotate na Tjednu mode u Kopenhagenu Ljepotica iz Zadra u haljini brenda Rotate Olja Vori u haljini brenda Rotate na zagrebačkoj špici +2 Haljina brenda Rotate

S lijepom haljinom nikad ne možete pogriješiti, pogotovo onom u osvježavajućoj proljetnoj ili ljetnoj boji. Nakon duge zime koju najčešće provedemo u tamnijim i neutralnim bojama, s prvim osunčanim danima proljeća u nama se probudi želja za življim nijansama.

Marko Grubnić Marko Grubnić: "Kombinacije za crkvene ceremonije moraju biti prilagođene prigodi i decentne"

Upravo su zato svijetle i veselije boje omiljen odabir za proljetne svečanosti. Tako se i jedna lijepa dama prošetala zadarskom špicom u fantastičnoj haljini danskog brenda Rotate.

Haljina brenda Rotate Haljina brenda Rotate (Foto: Farfetch)

U ruci je, osim bijele torbice koja se savršeno nadopunjuje s tirkiznom haljinom, nosila i spomenicu s prve pričesti. Efektnu haljinu s voluminoznim rukavima zaokružila je srebrnim štiklama s otvorenim prstima.

Ljepotica iz Zadra u haljini brenda Rotate Ljepotica iz Zadra u haljini brenda Rotate (Foto: Zvonko Pavic/Cropix)

Iza brenda Rotate stoje stilistice i modne influenserice Thora Valdimars i Jeanette Friis Madsen, a osnovale su ga u suradnji s luksuznom modnom concept trgovinom Birger Christensen.

"Izvršna direktorica pozvala nas je na razgovor i upitala imamo li kakvu ideju na kojoj bismo mogli surađivati. Otkrile smo joj svoju ideju za brend pristupačnih party haljina i odmah je pristala na to. Na tržištu nije bilo dovoljno glamuroznih haljina dostupnih u kategoriji pristupačnih cijena i za to smo se željele specijalizirati. Željele smo napraviti nevjerojatne haljine za sve moguće zabave, vjenčanja i ostala događanja, koje će si žene moći priuštiti", ispričala je Thora.

Slavna influenserica Grece Ghanem u haljini brenda Rotate na Tjednu mode u Kopenhagenu Slavna influenserica Grece Ghanem u haljini brenda Rotate na Tjednu mode u Kopenhagenu (Foto: Profimedia)

S obzirom na to kakav su uspjeh ubrzo postigle, jasno je da su pronašle svoju nišu i oduševile žene upečatljivim kreacijama koje su redovit gost street style izdanja na Tjednima mode, ali viđamo ih i na našoj špici.

Olja Vori u haljini brenda Rotate na zagrebačkoj špici Olja Vori u haljini brenda Rotate na zagrebačkoj špici (Foto: Luka Stanzl/Pixsell)

Kraljica Letizia Kraljica Letizia: Je li ovo savršena kombinacija za kćerinu krizmu?

Odijela su odličan odabir za svečane prigode 15 odijela za vjenčanja, krizme, pričesti i druge svečanosti već od 33 eura

Slika nije dostupna Kombinacija za unukovu krizmu: Nježno izdanje Jill Biden kojem se ne može naći mana

Mala crna haljina 15 crnih haljina za svečane i posebne prigode već od 19 eura

Princeza Charlene Modna inspiracija: Izdanje princeze Charlene idealno za krizme, pričesti i krštenja

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju