Svaki put kad se žena čvrsto zauzme za sebe, zauzela se za cijeli ženski rod. S ovom ćemo mišlju krenuti u još jednu Zadovoljna akademiju, projekt najčitanijeg ženskog portala koji će šestu godinu zaredom omogućiti 15 radionica za sve one žene koje žele poboljšati trenutačno poslovanje, razviti neku svoju ideju i ostvariti svoj potencijal.

U vrijeme kad je puno jednostavnije biti uspješni muškarac nego uspješna žena mnoge majke, supruge i zaposlene žene svoje ambicije stavljaju u drugi plan.

Mnoge će reći da nemaju vrijeme koje mogu odvojiti kako bi proširile svoja znanja i da je vrijeme učenja prošlo onoga trenutka kad su napustile školsku klupu ili katedru.

Ovaj ustaljeni mit do sada je razbilo više od 150 dosadašnjih polaznica Zadovoljna akademije, koje su proširile svoja znanja i vještine i ispisale nove stranice u svojim karijerama.

Prošle dvije godine bile su zaista izazovne i pokazale su nam da se život u jednom trenu može preokrenuti naglavačke. Neka nam to bude poticaj da iskoristimo vrijeme koje imamo kako bismo rasle i razvijale se.

Zadovoljna akademija mijenja živote 

Pandemija, potresi i sve nedaće koje su nas zahvatile učinile su nas još snažnijima i otpornijima. Zadovoljna akademija prošle godine podržala je žene iz Sisačko-moslavačke županije i potaknula ih da razvijaju svoje poslovne pothvate i realiziraju ideje kako bi pomogle same sebi, ali i tom dijelu Hrvatske.

Nakon svega što smo ovdje prošli za mene više ne postoji riječ "teško". Svaki problem gledam kao izazov, a svaki izazov gledam kao nešto dobro, riječi su visokoobrazovane majke, vlasnice modnog brenda i stanovnice Petrinje koja je, kad se tlo rušilo pod nogama, odlučila krenuti još jače.

Kristina Zorčić upisala je Zadovoljna akademiju i pohađala školu digitalnog marketinga. Sada zna voditi poslovanje na webu i razumije društvene mreže, koje su, nakon šivaće mašine, najvažniji alat u njezinu poslu. U tom joj je smislu Zadovoljna akademija olakšala posao i promijenila život nabolje.

Mlada dizajnerica iz Petrinje lijepu priču sa Zadovoljna akademije dijeli s još mnogo žena iz cijele Hrvatske. Maja Ćuk ljubav prema cvijeću pretvorila je u uspješan posao, Grozdana Kudelić na Zadovoljna akademiji osvijestila je svoju hrabrost, a Martina Vasilj u boksačkim se rukavicama izborila za bolju i sretniju sebe.

Ovo su samo neke od priča koje su potvrdile da su rad na sebi i cjeloživotno učenje bitni bez obzira na profesiju, interese, stupanj obrazovanja i dob.

Kako se prijaviti na Zadovoljna akademiju?

Zadovoljna akademija u suradnji s Visokim učilištem Algebra i Školom stranih jezika Vodnikova organizirala je 15 besplatnih edukacija. Bilo da želite naučiti oblikovati i urediti stranicu na webu, raditi u programima grafičkog oblikovanja, upravljati EU fondovima ili postati samostalni knjigovođa, prijavite se na Zadovoljna akademiju i postanite dio lijepe priče koja slavi žensku snagu.

Da biste se prijavili na jednu od radionica Zadovoljna akademije, napišite nam motivacijsko pismo u kojemu ćete objasniti zašto biste baš vi željeli biti dio Zadovoljna akademije.

Što je to što vas izdvaja među ostalima? Koje su vaše najveće strasti? Što biste htjeli raditi od današnjeg dana nadalje? Zbog čega biste se budili s osmijehom bez obzira na to što je život stavio pred vas? Kako vam u tome može pomoći jedna od radionica Zadovoljna akademije?

Na Zadovoljna akademiju možete se prijaviti OVDJE.

Na koje se sve edukacije Zadovoljna akademije možete prijaviti?

U suradnji s Visokim učilištem Algebra, Zadovoljna akademija poziva vas da se prijavite na jednu od korisnih radionica:

  1. Web dizajner
  2. Grafički dizajner
  3. Voditelj izradbe i provedbe projekata financiranih iz EU fondova
  4. Specijalist za internetsko oglašavanje
  5. Samostalni knjigovođa

U suradnji sa Školom stranih jezika Vodnikova, Zadovoljna akademija poziva vas da se prijavite na jedan semestar stranog jezika po izboru.

Mentorice kao savjetnice i podrška

I ove godine podrška svim polaznicima bit će mentorice. Tako će polaznicama edukacija iz digitalnih područja savjetima pomoći Andrea Kučiš, strateginja za digitalni marketing na Novoj TV. 

Mentorica polaznicama tečajeva stranih jezika bit će jedna od naših najuspješnijih konferencijskih prevoditeljica, Kristina Kruhak.

Za poduzetništvo zadužena je mlada poduzetnica i nekadašnja polaznica Zadovoljna akademije Chantal Holik

Prijave na Zadovoljna akademiju primaju se od 12. rujna do 2. listopada 2022. godine.

Dobitnice edukacija objavit ćemo 7. listopada 2022. godine.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju