I na zagrebačkoj špici često viđamo kultne modne komade, pogotovo kada su u pitanju torbe. Ni Hrvatice nisu imune na neke od najpoželjnijih modela, a upravo takve potpisuje modna kuća Hermes.

Galerija Beyonce u kombinezonu brenda Marine Serre Polumjesec je prepoznatljiv motiv iz kolekcija Marine Serre Haljina brenda Marine Serre u street style izdanju s Pariškog tjedna mode +7 Haljina brenda Marine Serre u street style izdanju s Pariškog tjedna mode

Iako je Birkin njihov najpoznatiji model, za njim nimalo ne kaska legendarna torba Kelly koju imamo priliku vidjeti u današnjem street style izdanju.

Kultna torba Kelly u zagrebačkom street style izdanju Kultna torba Kelly u zagrebačkom street style izdanju (Foto: Josip Moler/Cropix)

Ljepotica iz Zagreba za sebe je odabrala varijantu u svevremenskoj konjak-nijansi smeđe boje. Kelly je prepoznatljiva i po svojoj kopči, a upravo se ona nalazi i na Hermesovom modelu čizama Funk koje su se također našle u ovom izdanju.

Ljepotica sa zagrebačke špice u majici brenda Marine Serre Ljepotica sa zagrebačke špice u majici brenda Marine Serre (Foto: Josip Moler/Cropix)

Čizme Funk modne kuće Hermes Čizme Funk modne kuće Hermes (Foto: Profimedia)

Bez obzira na jake modne adute poput Kelly torbe, najupečatljiviji dio njezine kombinacije zapravo je majica brenda Marine Serre iza kojeg stoji istoimena francuska dizajnerica.

Majica brenda Marine Serre Majica brenda Marine Serre (Foto: Marine Serre)

Serre je preko noći postala senzacija, na krilima osvajanja nagrade konglomerata LVMH, uspješne debitantske kolekcije iz 2018. godine i suradnje s brendom Nike. Najveće svjetske trendseterice osvojila je odjevnim komadima ukrašenim efektnim motivom polumjeseca.

Beyonce u kombinezonu brenda Marine Serre Beyonce u kombinezonu brenda Marine Serre (Foto: Guliver Images)

Kada joj je blagoslov dala i Beyonce, odabravši njezin kombinezon za pojavljivanje na jednoj košarkaškoj utakmici, nitko nije mogao zaustaviti pomamu za njezinim kreacijama.

Polumjesec je prepoznatljiv motiv iz kolekcija Marine Serre Polumjesec je prepoznatljiv motiv iz kolekcija Marine Serre (Foto: Profimedia)

Mjesec je za nas poput ikone, emblema, sike, zastave, jezika, metafore, objekt koji predstavlja ono u što vjerujemo - pomicanje granica, hibridnost i slobodu. To je jedan od najstarijih postojeih simbola koji nastavlja evoluirati s nama, prisutan svugdje. Istovremeno je bezvremenski, ali nikad stabilan i temeljito je ženstven, objasnila je svojevremeno dizajnerica za Dazed.

Polumjesec je prepoznatljiv motiv iz kolekcija Marine Serre Polumjesec je prepoznatljiv motiv iz kolekcija Marine Serre (Foto: Profimedia)

Zagrebačka špica: "Borbene" čizme u sjeni najpoznatije torbe na svijetu Čizme brenda Casadei i torba Birkin u zagrebačkom street style izdanju Čizme brenda Casadei i torba Birkin u zagrebačkom street style izdanju Cheryl Tweedy +3 Cheryl Tweedy

Torbica brinete sa zagrebačke špice za koju postoji lista čekanja, a imaju je tek rijetke Hrvatice Mlada dama privlačila je poglede na zagrebačkoj špici svojim modnim izborima Dama iz centra Zagreba s mini Kelly torbicom Hermesova torbica mini Kelly na zagrebačkoj špici +0 Hermes, mini Kelly torbica, Gold Epsom

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju