Odjevni komadi ležernog stila odavno su prešli granicu sportskog odijevanja i pronašli put do kombinacija koje su nekad bile nezamislive. Jedna od njih je spoj trenirke i cipela s visokim potpeticama.

Galerija Kombinacija trenirke i visokih potpetica u street style izdanju s Tjedna mode - 1 Kombinacija trenirke i visokih potpetica u street style izdanju s Tjedna mode - 2 Kombinacija trenirke i visokih potpetica u street style izdanju s Tjedna mode - 3 +7 Kombinacija trenirke i visokih potpetica u street style izdanju s Tjedna mode

Nekad nezamislivo, a danas uobičajeno, zahvaljujući trendsetericama koje nas potiču da širimo modne vidike i poigramo se sa sadržajem svojih ormara.

Kombinacija trenirke i visokih potpetica u street style izdanju s Tjedna mode - 1 Kombinacija trenirke i visokih potpetica u street style izdanju s Tjedna mode (Foto: Shutterstock/Profimedia)

U "street style" izdanjima na Tjednima mode redovito viđamo sljubljivanje raznih stilova i naoko nespojivih komada, uključujući i spomenutu kombinaciju trenirke i visokih potpetica.

Odličan primjer simbioze ovih komada vidjeli smo i na zagrebačkoj špici. Zgodna dama izgledala je top u donjem dijelu trenirke kraljevski-plave boje uz koju je nosila bijeli top i sako.

Zgodna dama sa zagrebačke špice u nekad nezamislivoj kombinaciji Zgodna dama sa zagrebačke špice u nekad nezamislivoj kombinaciji (Foto: Josip Moler/Cropix)

Izdanje je začinjeno srebrnim natikačama s visokom potpeticom ukrašenim kristalima, a u pitanju je model brenda Zara iz prijašnjih kolekcija.

Natikače brenda Zara Natikače brenda Zara (Foto: Zara)

I pri odabiru modnih dodataka zadržala se na bijeloj boji. Osim efektnih naočala bijelih okvira nosila je torbu Dionysus modne kuće Gucci, također u bijeloj boji.

Zavirite u galeriju i provjerite kako modne influenserice kombiniraju trenirku i visoke potpetice.

Kombinacija trenirke i visokih potpetica u street style izdanju s Tjedna mode - 6 Kombinacija trenirke i visokih potpetica u street style izdanju s Tjedna mode (Foto: Shutterstock/Profimedia)

Ljepotica sa zagrebačke špice u štiklama Jimmyja Chooa Ljepotica u ljepoticama! O ovim štiklama sa zagrebačke špice sanjaju žene diljem svijeta

Mlada dama u efektnim cipelama iz zajedničke kolekcije brendova Y/Project i Melissa Mlada dama u bajkovitim cipelama s orhidejom koje su probudile zagrebačku špicu

Zgodna dama u odvažnim salonkama modne kuće Bottega Veneta Wow! Zgužvane salonke dame iz Zagreba mnogi se ne bi usudili nositi

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju