Nikad dosta traperica. To je jedan od onih odjevnih komada koje nosimo cijele godine, neovisno o tome u kojem se godišnjem dobu nalazimo. Ne odričemo ih se čak ni tijekom ljetnih mjeseci, bez obzira na vrućine, jer savršeno izgledaju u kombinaciji s lepršavim ljetnjim topovima, košuljama i bluzama.

Galerija Cargo traperice na zagrebačkoj špici Cargo traperice na zagrebačkoj špici u ležernom izdanju mlade ljepotice Jacquemus Le Bambino +2 Jacquemus Le Bambino

Srećom, u ponudi možemo naći šire modele koji su znatno udobniji od uskih skinny varijanti, a jedan od najpopularnijih i ove je sezone cargo model.

Ako volite pratiti modu i ići ukorak s trendovima, onda ove proljetno-ljetne sezone u svoju kolekciju morate ubaciti i traperice vojničkog stila s istaknutim džepovima. I dalje su među najpopularnijim modelima hlača, baš kao i proteklih sezona.

Cargo traperice na zagrebačkoj špici "Cargo" traperice na zagrebačkoj špici u ležernom izdanju mlade ljepotice (Foto: Josip Moler/Cropix)

Odličan primjer modela koji je trenutačno tražen jesu traperice koje je na zagrebačkoj špici nosila jedna mlada ljepotica. Nalet jakog vjetra nije pokvario ni njezino raspoloženje ni ležernu kombinaciju stvorenu za opuštene dnevne šetnje.

Traperice u glamuroznoj street style kombinaciji Traperice u glamuroznim kombinacijama? O da, predlažemo vam dvije kombinacije, baš su efektne

Svoje cargo traperice širih nogavica kombinirala je s ružičastom majicom klasična kroja. Tenisice su savršen par ovakvim trapericama i majici kratkih rukava, a ova dama odabrala je model pod nazivom Boost 350 V2, nastao u suradnji brendova adidas i Yeezy.

Jacquemus Le Bambino Jacquemus Le Bambino (Foto: Jacquemus)

Izdanje je zaokružila torbicom Le Bambino francuske modne kuće Jacquemus, jednim od najpopularnijih modela iz njihove ponude koji često viđamo u kombinacijama domaćih ljubiteljica mode.

Cargo traperice na zagrebačkoj špici u ležernom izdanju mlade ljepotice Cargo traperice na zagrebačkoj špici u ležernom izdanju mlade ljepotice (Foto: Josip Moler/Cropix)

Zgodna dama sa zagrebačke špice u nekad nezamislivoj kombinaciji Trenirka i štikle? Zgodna dama iz Zagreba izgleda top u "nezamislivoj" kombinaciji

Ljepotica iz Zagreba u Pradinim ribarskim sandalama Na špici smo uočili sandale zbog kojih su se obožavateljice udobne obuće spremne posvađati

Ljepotica sa špice s efektnom torbom Wow! Špageti-torba ljepotice iz Zagreba krade poglede na svakom koraku

Modna inspiracija sa zagrebačke špice 25 kombinacija sa zagrebačke špice koje mogu biti stajling za krštenja, pričesti i krizme

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju