Nije tajna da mališani obožavaju likove iz svojih najdražih crtića i u trgovinama posežu za svime na čemu uoče njihove crteže. Nema veze o čemu se radi - ako je na tome omiljeni lik oni to jednostavno moraju imati.

Galerija Snoopy posteljina brenda Zara Home Deka s likovima iz Knjige o džungli, 149 kuna Minnie Mouse jastučnica, 49 kuna +7 Snoopy jastučnica, 49 kuna

Znaju to i mudre glave koje stoje iza brenda Zara Home pa u svoju dječju kolekciju uvrstili upravo megapopularne likova iz crtića.

Tako su jastučnice sa Snoopyjem i ostalom ekipom iz stripa Peanuts koji je adaptiran u čitav niz animiranih filmova i serija toliko slatke da bih ih poželjeli i odrasli obožavatelji najdražeg fiktivnog bigla.

Snoopy jastučnica, 49 kuna Snoopy jastučnica, 49 kuna (Foto: Zara Home)

Osim jastučnica, tu su i navlake za poplun, plahte, ručnici, pidžamice, šalice, bilježnice i mnogi drugi proizvodi s likom Snoopyja.

Na svoje će doći i malene obožavateljice Minnie Mouse. Mickeyjeva elegantna družica također se našla na posteljini, ali i na ostalim proizvodima.

Minnie Mouse pidžama, 149 kuna Minnie Mouse pidžama, 149 kuna (Foto: Zara Home)

Isto vrijedi i za likove iz legendarnog animiranog filma Knjiga o džungli. Zavirite u galeriju i pogledajte dio kolekcije brenda Zara Home koju će djeca sigurno obožavati.

Deka s likovima iz Knjige o džungli, 149 kuna Deka s likovima iz Knjige o džungli, 149 kuna (Foto: Zara Home)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju