Ulazak u novu godinu vrijeme je kada najviše analiziramo godinu na odlasku. Razmišljamo o svim dobrim i lošim stvarima koje su se dogodile i spremno se hvatamo u koštac sa svime što će nam život donijeti u budućnosti

Galerija +0 Jelena Đoković Baš kao i mnogi ljudi, Jelena Đoković ulazak u 2018. godinu koristi za pogled unatrag na 2017. godinu. Ovo je vrijeme kada analiziramo sve što nam se dogodilo i što smo napravili, preispitujemo vlastite odluke i podvlačimo crtu.

Mlada mama obratila se svojim pratiteljima na službenom profilu na Instagramu u iskrenom postu i opisala kako joj 2017. nije bila laka, ali itekako je spremna za sve što će joj donijeti 2018. godina. Naposljetku je samoj sebi dala jedan važan savjet koji bi trebale usvojiti sve majke. Nađi vremena za sebe, mama! Zaradila si to! napisala je Jelena.

U nastavku pročitajte njezino obraćanje.

Hej 2018, imam vijest za tebe! Spremna sam, uzbuđena i otvorena za sve izazove koje si spremila za mene kako bi mi pomogla da rastem i postanem najbolja verzija sebe koja mogu biti. Znam da ću ponekad posrnuti i pasti, možda osjećati sumnju dan ili dva, ali ustat ću se svaki put! Toliko puno čitam i toliko puno učim da imam osjećaj kao da znam sve odgovore, ali istina je da još uvijek moram živjeti i prakticirati znanje koje imam.

Toliko puta donesem lošu odluku i pitam se zašto sam to napravila kada znam da mogu bolje od toga. Srećom, uvijek postoji nova prilika da pokušaš i ne uspiješ ili pokušaš i uspiješ. Blagoslovljena sam jer blizu sebe imam svoju obitelj i prijatelje koji mi pomažu da ostanem na pravom putu. Tako je lako izgubiti se ponekad.

U 2017. godini opet sam postala majka. Imala sam dosta tešku trudnoću, ali i obitelj punu ljubavi i potpore koja mi je pomogla da sve prebrodim. Mnogi su upirali prstom u mene, vikali i diskriminirali me zbog teške godine mog supruga. To nije bilo zabavno. Izašla sam iz svih tih izazova normalna i puna ljubavi. Da mogu, ništa ne bih promijenila. Sve bih opet proživjela jer je svaki trenutak bio dragocjen. Kao što kaže Ryan Holiday – prepreka je put.

U 2017. godini opet sam postala majka. Imala sam dosta tešku trudnoću.

Nekoliko zabilješki za mene u budućnosti.

1. Možeš imati kontrolu samo nad svojim mislima, izborima, željama, akcijama, emocijama i percepcijama. Ništa drugo. Ne gubi svoju energiju pokušavajući promijeniti stvari koje nisu pod tvojom kontrolom.

2. Dopusti si ranjivost. Smiješ biti nesavršena. Ne moraš sve znati.

3. Sve se događa točno onako kako se treba događati. Na pravi način, u pravo vrijeme, s pravim razlogom.

4. Uvijek imaš mogućnost izbora.

5. Nađi vremena za sebe mama! Zaradila si to!

Prvo ljubav meni samoj. A zatim i ljubav svima vama. Sretna Nova godina moji prijatelji.

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju