Tajanstveni i strastveni škorpioni definitivno imaju smisla i instinkt za modu i stil. Upravo to dokazuje veliki broj pripadnika ovog horoskopskog znaka u modnoj industriji, a da to nije samo slučajnost tvrdi poznata američka astrologinja Susan Miller

Osobe rođene u znaku škorpiona otvorene su za nove ideje, maštovite su, inteligentne i hrabre. I slavna Anna Wintour, urednica Voguea, rođena je upravo u ovom vodenom znaku, a već godinama uspješno diktira modne trendove. Robbie Myers, Calvin Klein, Zac Posen, Emilio Pucci te Alexa Chung, samo su neki od mnogih urednika, dizajnera i ikona stila koji su rođeni u znaku škorpiona. Ti ljudi su uspješni, snažni, kultni i razlog njihove uspješnosti nije samo slučajnost kao što se čini, tvrdi astrologinja Susan Miller. U znaku škorpiona rođeno je najviše uspješnih poduzetnika. Oni su sposobni posao povezati s umjetnošću.

U znaku škorpiona rođeno je najviše uspješnih poduzetnika

Osobe rođene u horoskopskom znaku škorpiona stvarno razumiju što je potrebno kako bi donijeli kreativne ideje do tržišta, objasnila je Susan Miller. Također su marljivi, odlučni i energični radnici koji ne odustaju u ostvarenju svojih ciljeva. Uz to odlikuje ih istraživački duh. U svijetu modnih časopisa to znači predstavljanje odličnih proizvoda na pristupačan način.

Škorpion nikada neće pokazati lijep predmet koji se ne može kupiti. On će pokazati proizvod koji će biti dovoljno praktičan kako bi ga čitatelj poželio kupiti i učinit će sve što je u njegovoj moći kako bi bio siguran da je taj proizvod na raspolaganju.

Drugi razlog zašto je škorpion toliko uspješan u modnoj industriji je diskrecija.

Oni su direktno uključeni u puno poslovnih strategija i odlaze na sastanke sa širokim rasponom dizajnera s kojima surađuju te znaju dosta toga o svakom dizajneru, tako da je to vjerojatno jedan od razloga njihovog nevjerojatnog uspjeha
, tvrdi Miller.

Škorpioni imaju afinitet za modu, profinjenost i eleganciju koja je u skladu s potrebom da ostanu vjerni svome stilu

Neki od vrlo uspješnih škorpiona u modnoj industriji su perfekcionisti koji teže tome da svojim djelovanjem mijenjaju živote ljudi. Imaju afinitet za modu, profinjenost i eleganciju koja je u skladu s potrebom da ostanu vjerni svome stilu. Pripadnici ovoga znaka privlače pozornost gdje god da se pojave.

Kada odaberu jedan stil, on im mora savršeno odgovarati. Škorpioni su vrlo intuitivni i njihov stil je odraz njihove osobnosti. Žele privući pozornost jedino zbog elegancije, ističe Susan Miller.

Poznata astrologinja je ujedno za škorpione u sljedećoj godini predvidjela razne oblike suradnje i druženja. Ovaj horoskopski znak je bez sumnje predodređen za uspjeh u modnoj industriji, barem tako kažu zvijezde.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju