Kuhinjsko posuđe obično se mijenja s godišnjim dobom pa klasični set nadopuni pokoja bundeva, gljiva ili neki drugi motiv. Kuhinja tako u trenu poprimi jesensku notu, a ljeto nam više uopće ne nedostaje čim se ušuškamo pod dekicu.

Galerija Zdjela u obliku praščića s krunom Zdjela u obliku praščića s krunom Zdjela u obliku praščića s krunom +4 AliExpress, 49,54 eura

Internetske trgovine već su prepune efektnih primjeraka zdjela u kojima možemo pripremati topla jesenska jela, a jedna nas je zdjela s AliExpressa baš posebno oduševila.

Dolazi u obliku ružičastog praščića i mogli bismo reći da je ona kraljica svih jesenskih zdjela, što potvrđuje simpatična kruna na poklopcu.

Zdjela u obliku praščića s krunom Cijena se kreće od 35 do 82 eura, ovisno o veličini (Foto: AliExpress)

Posebno je simpatičan otvor za paru koji dolazi u obliku nosića, a taj će detalj zasigurno zainteresirati klince koji ne vole jesti jela na žlicu.

Zdjela u obliku praščića s krunom Isparavanje izgleda posebno zgodno (Foto: AliExpress)

Zgodna zdjela dolazi s ručkama i poklopcem, a može se prati i u perilici posuđa. Izrađena je od kvalitetne keramike, a zadovoljni korisnici ističu kako je omjer cijene i kvalitete odličan. Ovisno o vašim potrebama, možete naručiti zdjelu koja ima kapacitet 460 ml, jednu litru, litru i pol ili dvije litre, a u ponudi je i zdjela za mlijeko s jednom ručkom.

Bundeva zdjela iz Primarka Predivna zdjela iz Primarka koja izgleda poput bundeve i može u pećnicu

Ako vam se svidjela slatka zdjela u obliku praščića, možete je pronaći na stranicama AliExpressa. Ovisno o veličini, za jedan primjerak treba izdvojiti od 35 do 82 eura.

Zdjela u obliku praščića s krunom AliExpress, od 35 do 82 eura. (Foto: AliExpress)

Praščić šalica ne samo da je preslatka nego ima i poklopac s posebnom funkcijom Šalica sa stalkom za mobitel Šalica sa stalkom za mobitel Šalica sa stalkom za mobitel +3 Šalica sa stalkom za mobitel

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju