Zagreb, 17.4.2014. - Kao jedan od vjesnika proljeća ove godine, NESTEA ledeni čaj sa okusom trešnjina cvijeta jedinstveni je novi okus koji kombinira aromu cvijeta trešnje sa ekstraktom pravog čaja.

Uz to, ledeni čaj Nestea trešnjin cvijet ima samo 24 kcal na 100 ml i pogodan je za konzumaciju svima koji paze na dnevni unos kalorija dok istovremeno uživaju u osvježavajućim i ukusnim napicima.

Nakon duge i hladne zime, naše tijelo i um žude za zrakama toplog sunca, šarenilom proljetnih boja i mirisima tek probuđene prirode. Da je stiglo proljeće, prvi nas podsjete radosni cvjetni pupoljci među kojima su najljepši upravo cvjetovi trešnje.

Velika ljubiteljica proljeća je Petra Nižetić, urednica i pokretačica popularnog lifestyle bloga ModaKomoda. ‘Za mene je proljeće najljepše godišnje doba. Sezona je to stvaralaštva, inspiracije, novih odluka, ali i vrijeme za maksimalno uživanje u samoj sebi i aktivnostima koje me vesele, ponajviše putovanjima….’ Petra će tako ovoga proljeća svakodnevno uživati u novom ledenom čaju Nestea Trešnjin cvijet. On će biti njezin izbor za osvježenje u proljetnim projektima koje ova popularna blogerica planira realizirati, a ekskluzivne fotografije Petre dok uživa u svom omiljenom proljetnom napitku napravio je njezin brat, pjevač Luka Nižetić.

Za Nestea, proljeće je iznimno važno i zbog činjenice da se upravo u ovom dijelu godine odvija branje mladog čaja u čemu i jest tajna jedinstvenog Nestea ledenog čaja s okusom trešnje. Očaravajući spoj arome trešnjina cvijeta i ekstrakta mladog čaja savršeno dočarava okus i osjećaj proljeća.

Požurite već danas po svoj Nestea ledeni čaj s okusom trešnjina cvijeta i uhvatite pravi okus proljeća dok još traje. Nestea ledeni čaj s okusom trešnjina cvijeta možete pronaći na svim Nestea prodajnim mjestima u plastičnom pakiranju od 0.5 i 1.5 l.
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju