Nakon užurbane godine, blagdani pred nama idealno su vrijeme da usporimo tempo i posvetimo se onima koji nam najviše znače. Za čaroban vrtlog božićne čarolije pripremite odvažne odjevne kombinacije i razveselite najbolje prijateljice druženjem koje će se još dugo prepričavati.

Galerija Answear Answear Answear +20 Answear

 Prijateljstvo naših triju poznatih influencerica koje svojim jedinstvenim modnim izričajem inspiriraju mnoge ove će nas godine posebno potaknuti da hrabro prigrlimo odvažne komade koji će istaknuti naš jedinstveni karakter na svim blagdanskim druženjima. Answear ambasadorice Ivana Čuljak, Lidija Lešić i Lana Puljić pravi su dokaz da moda govori tisuću jezika, ali i da je jezik iskrenog prijateljstva univerzalan.

Glamurozno blagdansko druženje u najdražem društvu

Unatoč razlikama u modnom izričaju, Ivanu, Lidiju i Lanu godinama povezuje čvrsto prijateljstvo koje ljubav prema modi čini još posebnijim. Ovih su blagdana na zajedničkom druženju zablistale u kombinacijama iz online modne trgovine Answear i predstavile nam glamurozne komade kojima je teško odoljeti.

Answear Answear Foto: Filip Kos

Vlasnica slastičarnice "Neka jedu kolače" i chef Ivana Čuljak, čija je kulinarska priča započela Masterchefom, odjevne komade spaja jednako savršeno kao i sastojke od kojih nastaju čudesne jestive kreacije. Iako ju često možemo vidjeti u bojama, za ovogodišnje blagdansko druženje s najboljim prijateljicama odlučila je igrati na sigurno.

Mala crna haljina uvijek je dobra ideja, a svjetlucavi detalji savršeno će zaokružiti glamuroznu blagdansku priču. Za dodatan wow efekt definitivno su zaslužne Answear Lab naušnice s ukrasnim kristalima. Da je ova blagdanska kombinacija sofisticiran odabir s karakterom dokazuju i crvene cipele koje dodatno podižu ovu festive kombinaciju koju jedva čekamo kopirati.

Answear Answear Foto: Filip Kos

Da su sjajni materijali apsolutni hit koji prosinac čine još posebnijim i da svjetlucavih detalja nikad ne može biti previše, dokazuje i jedna od naših najpoznatijih influenecerica i vlasnica modnog brenda MY CHOICE Lidija Lešić koja svoju blagdansku kombinaciju nosi s odmjerenom dozom elegancije. Dugu strukiranu zlatnu Rotate haljinu koja odiše luksuzom Lidija je kombinirala s crnim Elisabetta Franchi štiklama izrađenim od tekstila. Kako bi uz besprijekoran make-up istaknula i lice, od nakita odabrala je decentne Answear Lab naušnice s ukrasnim privjescima.

Answear Answear Foto: Filip Kos

Lana Puljić naša je modna dizajnerica i vlasnica brenda LOKOMOTIVA by Lana Puljić čije su modne kreacije rezervirane za žene s karakterom. Kao što u svaki najsitniji detalj svojih radova bezrezervno daje cijelu sebe, Lana modu smatra igrom koju treba igrati po vlastitim pravilima. Za ovogodišnje blagdansko druženje u omiljenom društvu odabrala je efektnu haljinu s puf rukavima koju još posebnijom čini zamamni izrez na leđima, koji će plijeniti poglede. Ako volite neobične kožne sandale, onda ćete poželjeti Lanine Stine Goya Piza sandale s neobičnom petom koja će svjetlucati gdje god pošle.

Answear Answear Foto: Filip Kos

Mali znaci pažnje koji će obilježiti ove blagdane

Bez obzira na to kupujete li božićne poklone na vrijeme ili ćete potragu za darovima ostaviti za zadnji čas, budite kreativni i iznenadite svoje najmilije malim znacima pažnje koji će ih uvijek podsjećati na vas. Razmislite o božićnim dekoracijama, mirisnim poklonima ili pak albumu ispunjenim zajedničkim fotografijama, važnim osobama u svojem životu darujte sitnice koje će čaroliju blagdana učiniti još posebnijom.

Answear Answear Foto: Filip Kos

Ako pak tražite inspiraciju, zavirite u bogatu Answear ponudu u kojoj ćete zasigurno naći odgovarajući poklon za sve bitne osobe u svojem životu. Kako bi i dalje blistala u svakoj važnoj prilici, Lana je na poklon dobila Answear Lab statement naušnice s kojim će svečane prilike biti još posebnije. Uz prigodno ukrašen dom, priprema kolača pretvorit će se u bajku u kojoj će Ivana uživati otvorenog srca i zbog toga je kao idealan božićni poklon Lana za nju odabrala Villeroy&Boch ukras od porculana koji će se savršeno uklopiti u svaki kutak doma. Kako bi s guštom tijekom blagdana predahnula uz omiljeni napitak u toplini svojeg doma, Lidija je na poklon dobila originalno Alessi Plisse električno kuhalo koje će joj se savršeno uklapati u estetiku interijera. 

Creative direction: Martina Družinec
Copywriter: Martina Družinec
Camera: Filip Kos
Edit: Marko Turkalj

Vrijeme je da usporimo i predahnemo od svih obaveza kako bismo u ljepoti blagdanske čarolije uživali cijelim svojim bićem. Neka nam ovih blagdana ljubav bude glavna inspiracija, a toplina doma i sjećanja ispunjena smijehom dragih osoba poticaj da takvu prisutnost njegujemo tijekom cijele godine.


 

Nova StudioSadržaj je napravljen u produkciji Nova Studija, native tima Nove TV, u suradnji s partnerom Answear po najvišim profesionalnim standardima.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju