Kada su u pitanju grudnjaci, činjenica oko koje će se većina žena složiti jest ta da je jedan od najljepših osjećaja onaj kada nakon dugog i napornog dana na poslu napokon dođu kući i skinu ga.

Stvar oko koje žene nisu složne jest - njegovo zakopčavanje. Naime, grudnjak je posljednjih nekoliko dana tema "žestoke" debate pokrenute na Twitteru gdje je jedna korisnica postavila pitanje - kako oblačite grudnjak?

Ponudila je dva moguća odgovora.

Prva opcija uključuje zakopčavanje grudnjaka s prednje strane, nakon čega slijedi njegovo okretanje i navlačenje naramenica (ako ih ima).

Druga opcija zahtijeva malo više fleksibilnosti. U sklopu te opcije grudnjak se odmah postavlja na svoje mjesto, a kopča se zatim zakači sa stažnje strane, na leđima.

I dok su neke žene u komentarima dodale i opciju C, odnosno nošenje sportskog grudnjaka bez kopči, ostatak se ipak izjašnjavao o jednoj od ove dvije opcije.

Žena u grudnjaku Potvrda stručnjaka: Nakon koliko nošenja moramo oprati grudnjak?

Povijest modernog grudnjaka - 6 (R)evolucija najintimnijeg komada: Kako je izumljen moderni grudnjak?

Prvi je način jedini način, napisala je jedna od korisnica koja kopča grudnjak s prednje strane. Druga skupina žena rekla je pak da cijeli život koriste drugu opciju, zbog čega im je postavljeno pitanje: "Ali što ako promašite jednu kukicu?"

U svakom slučaju, nijedan način nije pogrešan, što su potvrdile i žene koje koriste i opciju jedan i opciju dva, a grudnjak i nakon ove rasprave nastavlja biti komad koji žene vole i mrze.

A kojem timu vi pripadate kada je u pitanju njegovo oblačenje?

Kako zakopčavate grudnjak?

glasova:

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju