Veljača je stvorena za opuštanje uz filmove na malim ekranima s prekrasnim ljubavnim prizorima. Kako i priliči mjesecu zaljubljenih, televizijski program bogat je upravo romantičnim dramama i komedijama.

Galerija Romantični filmovi na televiziji u veljači 2021. - 5 Romantični filmovi na televiziji u veljači 2021. - 4 Romantični filmovi na televiziji u veljači 2021. - 9 +5 Njemu baš i nije stalo

Zvijezda je rođena
Termin prikazivanja: Nova TV, 14. veljače 2021., 20:15

Nagrađivani holivudski blockbuster „Zvijezda je rođena“ s Bradleyjem Cooperom i Lady Gagom u glavnim ulogama ovog mjeseca imat će svoju televizijsku premijeru, točnije emitirat će se točno na Valentinovo. Film je napravljen po istoimenoj priči iz 1937. godine, a prati ljubavnu vezu između iskusnog glazbenika na zalasku karijere i mlade pjevačice u usponu te obiluje izvrsnom originalnom glazbom napisanom za ovaj film.

Ljubav i druge nevolje
Termin prikazivanja Nova TV, 14. veljače 2021., 13:15

Kada Sabrina (Paula Patton) odluči Jasonu (Laz Alonso) izgovoriti sudbonosno da u čarobnom okruženju Martha's Vineyarda, dogodit će se urnebesni sudar dvaju svjetova. Na istom mjestu u isto vrijeme prvi put će se naći i upoznati njihove sasvim različite obitelji. Ovo je film o pronalasku ljubavi, o istinskoj privrženosti i odanosti, ali i važnosti obitelji i njihovoj potpori u životu koji će posebno razveseliti parove u braku.


Bilježnica,
Termin prikazivanja: Doma TV, 14. veljače 2021., 19:55

Valentinovo na kanalu Doma TV rezervirano je za nagrađivanu romantičnu dramu „Bilježnica“ s Ryanom Goslingom i Rachel McAdams u glavnim ulogama. Radnja filma započinje četrdesetih godina prošlog stoljeća kada imućna obitelj Hamilton te njihova 17-godišnja kći Alie dolaze na odmor u malo mjesto. Lokalnom dečku Noi Alie odmah zapne za oko, a njezin ga osmijeh osvoji već pri prvom susretu te ju poziva na spoj. Ljetni flert pretvorit će se u strastvenu ljubavnu vezu koja će potrajati dekadama...

Zvijer
Termin prikazivanja, Nova TV, 17. veljače 2021., 23:45

Što je presudno za odabir životnog partnera: izgled ili karakter pojedinca? To je samo jedno od pitanja na koje odgovore daje drama „Zvijer“. Riječ je o svojevrsnoj modernoj verziji Ljepotice i zvijeri u kojem tinejdžer Kylea (Alex Pettyfer) traga za pravom ljubavi, odnosno partnericom koja će vidjeti dalje od njegovih fizičkih nedostataka.

Listopadska oluja
Termin prikazivanja: Nova TV, 18. veljače 2021., 00:30

Zanimljiv spoj romantične drama i trilera - film 'Listopadska oluja' - otkriva priču o liječnici Helen (Patricia Clarkson), koja u svojoj kolibi na osami susretne misterioznog ranjenog muškarce te mu pomaže da se oporavi. No i ne sluti da će se osoba koja je pokušala eliminirati njezina pacijenta vratiti kako bi završila započeto...

Ljubav na padinama
Termin prikazivanja: Nova TV, 21. veljače 2021., 14.00 

Proplanci planine Whistler u Kanadi savršena su kulisa za rađanje snježne romanse. Ili je to barem bio slučaj novinarke Alex (Kristina Bowden) u filmu „Ljubav na padinama“, koja zbog posla mora iskušati zimske sportove iako im nije sklona. Kada joj u pomoć priskoči povučeni fotograf Cole (Thomas Beaudoin) između njih će se roditi romantična veza.

Začin za brak
Termin prikazivanja, Nova TV, 24. veljače 2021., 23:30 

Što treba napraviti kada ljubav upadne u rutinu? Upravo o tome govori romantična komedija Začin za brak s Maryl Streep i Tommyjem Leejem Jonesom u glavnim ulogama. Tvrdoglavi Arnold jedva će pristati na bračnu terapiju sa svojom voljenom Key tijekom koje će otkriti što sve trebaju napraviti kako bi riješili probleme u spavaćoj sobi, ali i zvan nje.

Zauvijek tvoj
Termin prikazivanja: Nova TV, 26. veljače 2021., 23:00 

Romantična drama ''Zauvijek tvoj'' prati narednika američkih marinaca Logana Thibaulta (Zac Efron), koji se u SAD vraća nakon služenja roka u Iraku s jedinim predmetom za koji smatra da ga je održao na životu – fotografijom žene koju uopće ne poznaje.

Kad otkrije da se ona zove Beth (Taylor Schilling) i sazna gdje živi, pojavi se na njezinu pragu i zaposli se u psetarnici koju vodi njezina obitelj. Unatoč njezinu početnom nepovjerenju i komplikacijama u osobnom životu, između njih se razvije ljubav, što Loganu pruži nadu da bi Beth mogla biti više od njegova talismana.


Porođajni bolovi
Termin prikazivanja: Nova TV, 27. veljače 2021., 23:30 

Lindsey Lohan nasmijat će gledatelje svojom nepromišljenom domišljatošću u filmu "Porođajni bolovi". U ovoj romantičnoj komediji ona utjelovljuje Theu Clayhill, nemarnu tajnicu arogantnog izdavača. Kada je on pokuša otpustiti, Thea mu slaže da je trudna te odluči lažirati svoju trudnoću devet mjeseci.

Njemu baš i nije stalo
Termin prikazivanja: Nova TV, 28. veljače 2021., 00:20 

Kraj mjeseca rezerviran je za romantičnu filmsku poslasticu ''Njemu baš i nije stalo'' s odličnom glumačkom postavom koju čine Jennifer Aniston, Drew Barrymore, Scarlett Johansson, Bradley Cooper i Ben Affleck. U ovoj filmskoj uspješnici koja istovremeno nasmijava i slama srca publike, gledatelji će upoznati  likove koji moraju naučiti kako upravljati starim i novim romantičnim vezama.

Neki će se brakovi raspasti, neki će tek nastati, stare će navike nestati, a nove se pojaviti. Samo je jedno sigurno u svemu – ako te nije nazvao, ako ne spava s tobom i ako je oženjen drugom, vrlo je vjerojatno da mu baš i nije stalo.

Više informacija potražite na portalu Nove TV.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju