Besprijekoran stajling, savršen make-up i frizura bez greške imaju rok trajanja, a to su nam potvrdile holivudske ljepotice među kojima se našla i Jessica Alba koja je sa svijetom ponosno podijelila novu frizuru

Kako bi zablistale punim sjajem atraktivne zvijezde za crveni tepih biraju samo najbolje stručnjake čiji je posao prikriti svaki nedostatak i istaknuti samo najbolje.

Besprijekoran stajling, savršen make-up i frizura bez greške imaju rok trajanja

To zna i Jessica Alba koja se na dodjeli nagrada ALMA Awards pojavila u sasvim novom, elegantnom izdanju za koje je bila zaslužna nova frizura. Raskošni valovi začinjeni popularnom ombre tehnikom bojanja kose savršeno su se stopili s njenim prekrasnim licem, ali i sa stajlingom kojim su vladale raskošna maksi suknja i bijela bluza.

>> Pravi seks simboli zavode i bez šminke

Sljedećeg jutra Jessica se uputila na doručak, a za šetnju gradom je odabrala jednostavnu kombinaciju bijele majice, traperica i starki. Iako lijepoj glumici sve savršeno pristaje te i bez šminke izgleda odlično nismo mogli neprimijetiti kako raskošnoj frizuri s crvenog tepiha više nije bilo ni traga, a glamurozne kovrče punog volumena su se pretvorila u običnu bob frizuru.

A kako ostale zvijezde izgledaju dan nakon šetnje crvenim tepihom pogledajte u galeriji fotografija.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju