Kako bi dokazali da ne postoji savršena osoba donosimo rezultate najnovijeg istraživanja koje je na temelju sakupljenih podataka napravilo foto-robot najljepšeg muškarca i žene na svijetu

Naime, putem društvenih mreža sakupljeni su podaci o poznatim osobama čije bi fizičke osobine rado imali. Rezultati istraživanja nisu bili nimalo iznenađujući jer na tronu tri najpoželjnija holivudska lica našle su se sve redom krasotice, a one su Kelly Brook, Mila Kunis i Scarlett Johansson. Njihova lica, kosa i dekolte spojeni su u jedno te su stvorili najpoželjniju fotografiju.

>> Izgleda li ovako savršena žena?

Niti u muškom svijetu nije bilo iznenađenja, a žene su iz mase poznatih muškaraca izdvojile Davida Beckhama, Jonnyja Deppa i Ryana Goslinga. Spoj ova tri zavodnika stvorio je foto-robot Daily Maila koji bi, po kriterijima korisnika, trebao biti najpoželjnija fotografija za profil društvene mreže kojoj neće odoljeti niti jedna žena.

No iako je riječ o pravim facama, rezultati i nisu bili toliko neodoljivi. Je li doista riječ o savršenom muškarci i ženi procijenite sami.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju