Knjiga je najvjernija saveznica dobrog ljetnog odmora kojoj polazi za rukom odvesti nas na neka nova mjesta, među povijesne i intrigantne priče glavnih junaka. Upravo to nam nude dvije knjige. 'Inferno' Dan Browna i 'Rukopis iz Akre' Paula Coelha najveći hitovi ovog ljeta koje lako mogu postati društvo vama i vašoj prijateljici na plaži

Knjiga 'Inferno' je Dan Brownov dosad najsnažniji i najizazovniji roman, napet triler koji će vas zarobiti već svojim prvim stranicama.

Svi oni koji su nestrpljivo čekali nova uzbuđenja iz pera Dana Browna, napokon mogu odahnuti. V.B.Z. ponosno predstavlja najprodavaniju knjigu godine – Inferno - četvrti roman u seriji uspješnica o glasovitom simbologu Robertu Langdonu.
Nakon velikih svjetskih jezika kao što su njemački, portugalski, francuski, talijanski i španjolski, novi roman Dana Browna objavljen je i na hrvatskom.

Tražite li uzbudljivo 'štivo' za odmor na plaži 'Inferno' Dana Browna i 'Rukopis iz Akre' Paula Coelha utažit će važu čitateljsku znatiželju

Svjetski hit nadahnut je Danteovim Paklom, remek-djelom svjetske književnosti uz pomoć kojeg harvardski profesor Robert Langdon pokušava dešifrirati niz kodova i simbola zakopanih u nekim od najslavnijih umjetničkih djela – slikama, kipovima, građevinama – Firence, Venecije i Istanbula.

 Dan Brown i u ovom romanu ostaje vjeran intrigantnim i kontroverznim temama: Da Vincijev kod pokušao je osvijetliti prošlost drugačiju od one koju smo mislili da poznajemo, a Inferno nam pokazuje koliko je krhka svaka vizija naše budućnosti. Inferno je Brownov dosad najsnažniji i najizazovniji roman, napet triler koji će vas zarobiti već svojim prvim stranicama.

'Traži, i naći ćeš' – misao vodilja intrigantnog romana

Te riječi odjekivale su u glavi uvaženog harvardskog profesora Roberta Langdona. Za život opasne prijetnje natjerat će njega i mladu liječnicu Siennu Brooks u vratoloman bijeg Firencom, gradom muzejom na čijim su ulicama odrasli Dante, Botticelli i Michelangelo i u čijim je ateljeima buknula talijanska renesansa. Samo Langdonovo poznavanje tajnih prolaza i drevnih misterija što leže ispod raskošnih povijesnih pročelja može ih spasiti od nepoznatih progonitelja.

Knjiga 'Rukopis iz Akre' najnoviji je hit Paula Coelha

Knjige Paula Coelha prevedene su na 68 jezika i ne prestaju izazivati društvene i kulturalne rasprave. Njegova filozofija, ideje te teme njegovih knjiga inspiriraju milijune čitatelja koji tragaju za vlastitim putem i novim načinima poimanja svijeta.

Novi roman brazilskog romanopisca ‘Rukopis iz Akre’ sadrži brojne mudre riječi koje su kao i u prethodnim njegovim knjigama naišle na veliki broj poklonika diljem svijeta.

‘U KRUGU ŽIVOTA NE POSTOJE NI POBJEDA NI PORAZ: POSTOJE SAMO PROMJENE' –misao je vodilja knjige koja nas vodi u 1099. godinu. Jeruzalem očekuje invaziju križara koji su ga okružili. Unutar zidina, muškarci i žene svih dobi i svih vjera okupili su kako bi čuli mudre riječi tajanstvena čovjeka poznatog pod imenom Kopt.

Danas, mnogo stoljeća poslije, riječi tog mudrog čovjeka sačuvane su kao zapisi o ljudskim vrijednostima koje se ne mijenjaju s vremenom. Rukopis iz Akre otkriva nam da ono tko smo, čega se bojimo i čemu se nadamo u budućnosti dolazi iz znanja i vjerovanja koje možemo pronaći u sebi samima, a ne u onome što nas okružuje.

Kako do paketa s dvije popularne knjige?

Želite li da vam ove dvije knjige prave društvo na odmoru potrebno je točno odgovoriti na naše pitanje – koji su naslovi najnovijih hitova proizašlih iz pera Dana Browna i Paula Coelha? Odgovor sa svojim podacima (ime, prezime i adresa) pošaljite na našu e-mail adresu zadovoljna@novatv.hr do ponedjeljka, 05. kolovoza. Uz malo sreće upravo ćete vi biti jedna od 3 dobitnice paketa s dvije popularne knjige.

Točan odgovor glasi 'Inferno' i 'Rukopis iz Akre'. Sretne dobitnice su Marijana Obradović, Andrea Stanić i Ivona Mišić. Čestotamo dobitnicama, a ostalima želimo više sreće drugi puta.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju