Meg Ryan, kraljica romantičnih komedija, vraća se na velike ekrane i to u žanru koji ju je proslavio. Međutim, ovaj put osim glumačke ima i scenarističku i redateljsku ulogu.

Galerija Meg Ryan Meg Ryan Meg Ryan +1 Meg Ryan i David Duchovny u novoj romantičnoj komediji

 U suradnji sa Stevenom Dietzom i Kirkom Lynnom napisala je scenarij za romantičnu komediju pod nazivom What Happens Later i preuzela redateljsku palicu, a u filmu joj se pridružuje David Duchovny u glavno muškoj ulozi.

Meg i David utjelovljuju Willu i Billa, bivše ljubavnike koji se opet susreću nakon mnogo godina i zbog vremenskih neprilika zapnu na aerodromu.

Willa je i dalje samovoljna i neovisna duša kao i nekad, a Bill u procesu preispitivanja svih svojih narušenih odnosa. Oboje se samo žele što prije vratiti kući i krate vrijeme prisjećajući se zajedničke prošlosti, ali svatko od njih ima različitu viziju o tome zašto njihova ljubav nije preživjela brojne životne izazove.

Meg Ryan Meg Ryan i David Duchovny u novoj romantičnoj komediji "What Happens Later" (Foto: Profimedia)

Meg je u razgovoru za magazin Interview otkrila kako se posebno veselila novoj prilici da režira, a povratak glumi nije joj teško pao jer je uživala radeći s Davidom.

Scena iz filma ''Ja u ljubav vjerujem'' Nostalgični i posebni: 10 najljepših ljubavnih filmova koji su obilježili devedesete

Kad je Harry sreo Sally - 2 "Kad je Harry sreo Sally": 10 zanimljivosti o filmu koji je Meg Ryan lansirao među zvijezde

On je jako pametan i duhovit na jedan tako unikatan način, zbog toga smo smatrali kako bi bio savršen Bill. Film smo snimali 21 dan i nismo ponavljali scene više od tri-četiri puta. Niti jedno od nas dvoje nije željelo biti budno dulje od 21:30, našalila se glumica.

Na opće zadovoljstvo obožavatelja romantičnih komedija i Meg Ryan, ne moramo dugo čekati na premijeru filma jer je ona zakazana za 13. listopad ove godine.

Meg Ryan Meg Ryan u novoj romantičnoj komediji "What Happens Later" (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju