Španjolska kraljevska obitelj iskoristila je vikend za šetnju idiličnim krajolicima u domovini. Točnije, za posjet mjestašcu Santa Maria del Puerto de Somiedo, koji je proglašen najljepšim selom u Asturiji u 2021. godini.

Kraljica Letizia u društvu supruga i kćeri za ovu se priliku odlučila za ležerno, ali vrlo efektno izdanje u toplim tonovima, kojim je dominiralo omiljeno pokrivalo od nepredvidljivog jesenskog vremena – bež baloner.

Bivša španjolska novinarka nosila je bež baloner modela Makari njemačkog brenda Hugo Boss, čije odjevne kombinacije i inače vrlo rado bira za obavljanje svakodnevnih sitnica, ali i protokolarne susrete te svečane prilike.

Ispod omiljenog jesenskog kaputića nazirao se predimenzionirani šareni šal, ali i skinny hlače u maslinasto-zelenoj boji brenda Massimo Dutti, koje su istaknule njezinu fit figuru.

Kraljica Letizia je ljubiteljica cipela s visokom potpeticom, no za ovu priliku odabrala je smeđe kožnate gležnjače ravnih potplata, u kojima se gotovo nikada ne viđa. Kosu je skupila u ležeran konjski rep, a lice zaštitila maskom.

Slika nije dostupna Kraljica Letizia: Crna kožnata haljina koja i najpoželjnije štikle baca u drugi plan

Slika nije dostupna Nosite li ih? Kraljica Letizia u trapericama koje rijetko viđamo na hrvatskim ulicama

Zavirili smo u hrvatske trgovine i na popularne webshopove te odabrali nekoliko modela smeđih gležnjača ravnih potplata na vezanje po uzoru na kraljicu Letiziju.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju