U društvu supruga Keitha Urbana glumica Nicole Kidman u ponedjeljak navečer stigla je dobro raspoložena na premijeru povijesnog filma The Northman, u kojem i sama glumi.

Dok je njezin suprug za ovu prigodu odabrao klasično crno odijelo s kravatom, oskarovka je na crveni tepih zakoračila u kreaciji stvorenoj za privlačenje pogleda.

Na premijeru je stigla u dugoj haljini boje limete koja prati liniju tijela, ukrašenoj svjetlucavim detaljima na donjem dijelu i ružičastim perjem na ramenima. Radi se o kreaciji modne kuće Prada, koju je glumica sparila s nakitom Orlov.

Odvažnu haljinu dopunila je srebrnom clutch torbicom i crnim sandalama na visoku potpeticu dok je kosu podigla u elegantnu punđu s nekoliko raspuštenih pramenova koji su uokvirili njezino lice.

Slika nije dostupna 12 "osvetničkih" haljina u kojima su se slavne dame pojavile nakon prekida

Uoči same premijere glumica je na Instagramu poručila kako se raduje ponovnom susretu s kolegama glumcima i ekipom koja je radila na filmu o vikinškom princu, kojeg glumi Alexander Skarsgård. On je u ranijem intervjuu rekao kako nema bolje filmske partnerice od Nicole Kidman.

Slika nije dostupna Top ili flop? Haljina Nicole Kidman podijelila mišljenja na društvenim mrežama

Ispod same objave nizali su se komplimenti na račun izgleda glumice, kao i na odabir haljine.

"Kakva sjajna haljina", "Ti si jedino ljudsko biće na kojem ta boja dobro izgleda", "Spektakularno" i "Ti nosiš najunikatniju odjeću" samo je mali dio pohvala.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju