Jedan od trendova koji su žene prihvatile bez pogovora je elegantno-ležerna kombinacija koju čine odijelo i tenisice.

Davno su prošla vremena kada su odijela bila rezervirana samo za svečane prigode i poslovne kombinacije pa ih sve češće viđamo kao dio ležernih, dnevnih kombinacija.

Odijela su se našla i na popisu najvećih trendova za 2019. godinu, i to ona u jarkim bojama. Nose se predimenzionirani sakoi spareni s hlačama širokih nogavica u žutim, ružičastim, zelenim nijansama... uz koje je dopušteno nositi baš sve.

Za odijela, koja spadaju u modne klasike, više nisu rezervirane samo lepršave bluze i elegantne cipele, nego i obične majice kratkih rukava i tenisice.

Žena koja definitivno zna prepoznati, ali i nositi trendove je Olja Vori koja je centrom Zagreba prošetala odjevena u jarkoružičasto odijelo koje je uparila s glomaznim tenisicama. Ispod sakoa odjenula je bijelu majicu kratkih rukava s ružičastim natpisom, a njezina upečatljiva, ali i udobna i praktična kombinacija je kao stvorena za zaposlene mame.

Kada je u pitanju torba, izbor je pao na još jedan popularan uzorak koji već neko ne izlazi iz mode - zmijski.

Izgled je upotpunila bogatim visećim naušnicama i sunčanim naočalama koje su ovih dana itekako koristan dodatak jer - proljeće nam stiže.

Pogledajte i sedam odijela koja mogu zamijeniti haljine u svim prigodama.

Eksplozija ružičaste: Boja koju se na crvenom tepihu usude nositi samo najodvažnije Ružičaste haljine Oscari 2019. - 2 Ružičaste haljine Oscari 2019. - 3 Ružičaste haljine Oscari 2019. - 5 +6 Ružičaste haljine Oscari 2019. - 6

 

 

 

 


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju